Viktorija Raidos apstiprina: 2022. gada beigās trīs zodiaka zīmes pārvarēs lielas grūtības

Pārvarēt grūtības – tā ir puse no panākumiem, jo pēc tam vēl ir jāprot izplest spārnus un uzlidot augstu virs problēmām. Horoskops 2022. gada beigām skaidri norāda uz to, ka trīs zodiaka pārstāvju dzīves izmainīsies, ejot cauri ērkšķiem uz zvaigznēm.

Pēc 20. decembra būs ļoti grūti, sarežģīti, līdz sāpēm nepanesami, vientuļi, briesmīgi un auksti.

Neziņa un tumsa tevi aprīs, neatstājot nekādu cerību, ka tas viss beigsies vai, ka reiz parādīsies kāda gaisma. Tumsa un bezcerība ir tās sajūtas, kas tevi pārņems no 20. līdz 25. decembrim, taču tām drīz pienāks gals.

Pēc 25. datuma pasaule mainīsies, situācija iegūs visai saprotamas un saprātīgas aprises, dzīve kļūs vieglāka un saprotamāka. Līdz 2022. gada beigām tev būs nauda ne tikai eksistencei, ne tikai nepieciešamajām lietām, bet arī sevis izklaidēšanai.

Parādīsies smaids, prieks, patīkami pārdzīvojumi, aizraujoši randiņi, mīlestības apliecinājumi, pasaule uzziedēs. Līdz šī gada beigām trīs zodiaka zīmes pārvarēs vislielākās grūtības un sāks jaunu laimīgu dzīvi. Kas viņi ir?

 

Vērsis

Vērsim šis nav vieglākais periods dzīvē, taču šis laiks tev dots, lai mobilizētu spēkus. Šķiet, ka dzīve ir it kā apturējusi savu gaitu, un tieši tagad tev ir laiks padomāt par savu dzīvi, izveidot rīcības plānu.

Lasi vēl: Slimību profilakses un kontroles centrs paziņojis, ka no 8.decembra sācies epidēmijas sākums – ko tas nozīmē mums?

Līdz 25. decembrim būsi noskumis un izjutīsi depresiju, un ar šīm sajūtām tu nevarēsi tikt galā. Šis grūtais dzīves brīdis ir vienkārši jāpārdzīvo. No 25. decembra tev pienāks rītausma, kad viss nostāsies savās vietās, kad varēsi sākt īstenot savas ieceres.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment