Kāds iedzīvotājs brīdina citus par Latvijas ”melno punktu”; tur notiek ļoti daudz avāriju un tā vieta paņem daudz dzīvību

Autovadītājs atklāti pastāstījis par kādu punktu, kurš tiek uzskatīts par Latvijas ”melno punktu”. Latvijas iedzīvotājs stāsta par tur redzēto un dzirdēto. 

Kopš sāka kursēt 11T autobuss, esmu novērojis vismaz 10 negadījumus. Iestājoties tumsai, nelaimes gadījumi notiek biežāk. Rīgā, Brasas tilta remonts, cerams, drīz beigsies, bet tikmēr 11.T autobusam jābrauc citā maršrutā. Autovadītājiem šajā vietā jābūt uzmanīgiem, jo ​​negadījumi notiek bieži.

Turklāt skatītājs uzsver, ka sadursmēs pārsvarā ir iesaistīts sabiedriskais transports. Vasarā palīdzēja organizēt satiksmi nelielajā Gaujas ielas posmā, taču šobrīd, kad ceļa horizontālais marķējums jau ir pazudis un esam ”aplaimoti” arī ar sniegu, situācija kļuvusi bīstama.

Lasi vēl: Viktorija Raidos apstiprina: 2022. gada beigās trīs zodiaka zīmes pārvarēs lielas grūtības

Esošā satiksmes organizācija ir pareiza un autovadītājiem jārēķinās ar ceļa zīmēm. Šī satiksmes organizācija ir saskaņota ar “Latvijas Valsts ceļiem”, skaidro Rīgas domes Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods. Papildu virzošos stabus, kas skaidrāk nodalītu pretējās braukšanas joslas, nav plānots – tas vēl vairāk sašaurinātu jau tā šauro brauktuvi.

 

COMMENTS

Leave a Comment