Vien 30 gadu vecumā aizsaulē devies sportists, kuram sports ir bijis sirdī kopš bērnības: ”Viņš man aizsaulē aizgāja rokās”

Pavisam jauns aizsaulē devās cienījams sportists. Viņš savu karjeru aizsāka jau bērnībā un kāpa straujiem soļiem pa karjeras kāpnēm, tomēr Dievam bija citi plāni.

Pāris dienas pirms došanās aizsaulē, sportists sūdzējās par savu veselību. 

Aizsaulē dodoties tuvam, mīļam cilvēkam, radiniekiem caur sērām ir šis cilvēks pienācīgi jāpavada uz to sauli. Mācītāji uzsver, ka šajā laikā ir jābūt ļoti nosvērtam un nevajadzētu daudz raudāt, jo tas aizgājējam ļoti sāpēs.

 

Aizsaulē 30 gadu vecumā devies kūltūrists Džo Lindners. Dažas dienas pirms savas aiziešanas Džo Lindners sūdzējās par sāpēm kaklā. Izrādījās tā bija smadzeņu aneirisma.

“Tas notika pārāk ātri”

30 gadu vecumā mūžībā aizgājis vācu kultūrists Džo Lindners.

Lasi vēl: Likumsargi atgādina autovadītājiem, ka ar šādi aprīkotu automašīnu nedrīkst atrasties ceļu satiksmē!

Lasi vēl: Datu valsts inspekcija pirms vienas dienas ar svarīgu ziņu vērsās pie visiem Latvijas iedzīvotājiem!

Internetā populārs kultūrists aizsaulē devās no smadzeņu aneirismas plīsuma. Dažas dienas pirms aiziešanas viņš sūdzējās par sāpēm kaklā, taču nepiešķīra tām nekādu nozīmi.

Ar ziņu par sporta zvaigznes n.ā.v.i dalījās viņa draudzene Niša. Sociālajos tīklos meitene stāstīja, ka Lindners n.o.m.i.ra. viņas rokās.

“Es tajā brīdī biju kopā ar viņu istabā. Viņš aplika man ap kaklu kaklarotu, ko man uztaisīja. Viņš bija manās rokās. Tas notika pārāk ātri. Pirms trim dienām viņš teica, ka viņam sāp kakls. Mēs īsti neaptvērām sāpju smagumu, kamēr bija par vēlu. Viņš ticēja visiem. Īpaši man, ka es varu būt labākā visā pasaulē.”

Viņam ļoti rūpēja, ko publicēt un kādu komentāru izteikt soctīklos. Katru dienu viņš atbildēja uz komentāriem. Viņš pielika daudz pūļu, lai motivētu savus līdzjutējus. Viņš zināja, ka tas ir vajadzīgs astoņiem miljoniem cilvēku. Viņš vienmēr teica: “Turpiniet spiest un palieciet stiprs.”

Arī interesanti: Sadzīves tehnikas meistars pastāstīja, kādai jābūt temperatūrai ledusskapī vasarā

Leave a Comment