Likumsargi atgādina autovadītājiem, ka ar šādi aprīkotu automašīnu nedrīkst atrasties ceļu satiksmē!

Likumsargi atgādina autovadītājiem, ka ar šādi aprīkotu automašīnu nedrīkst atrasties ceļu satiksmē. Ir svarīgi, lai autovadītāji šo ņemtu vērā! 

Soda punkti sākotnēji ir paredzēti, lai atturētu likumpaklausīgos CSN pārkāpējus no biežiem un sistemātiskiem pārkāpumiem. Šie punkti tiek uzkrāti un pēc tam dzēsti viena gada laikā.

Privilēģijas var tikt apturētas uz noteiktu laiku, piemēram, uz vienu gadu. Daļu soda punktu var izskaust arī sekmīgi atkārtoti kārtojot CSDD teorijas eksāmenu. Ja eksāmens nav kārtots vai nokārtots, soda punkti tiek pieskaitīti jau esošajiem.

 

Gadījumā, ja vadītājam tiek atteiktas tiesības vadīt transportlīdzekli uz noteiktu laiku, viņu tiesības tiek atņemtas un pēc tam izbeigtas.

Tiklīdz beidzies noteiktais apliecības atņemšanas laiks, CSDD patur tiesības pēc sekmīgas teorētiskā eksāmena nokārtošanas atjaunot vadītāja tiesības.

Lasi vēl:  “Šie cilvēki diemžēl ļoti cietīs..” – astrologs nosauca visneveiksmīgāko zodiaka zīmi 2023. gada otrajā pusē

Lasi vēl: Jums veicas: Četrām zodiaka zīmēm jūlija beigās iestāsies ilgi gaidītā “baltā svītra”

Pavisam nesen Liepājā kāds autovadītājs tika apturēts ar automašīnu, kura nedrīkst piedalīties satiksmē dēļ šī aprīkojuma. Tas ir ļoti svarīgi! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment