“Šie cilvēki diemžēl ļoti cietīs..” – astrologs nosauca visneveiksmīgāko zodiaka zīmi 2023. gada otrajā pusē

Saskaņā ar astroloģes Debras Smausas teikto, laimes atslēga slēpjas lēmuma pieņemšanā būt laimīgam. Tomēr astroloģiskās zināšanas liecina, ka dažām zodiaka zīmēm var būt grūti sasniegt laimes stāvokli, iespējams, pašapziņas trūkuma vai sajūtas, ka laime viņām nav pieejama.

Mūsu dzimšanas datums var ietekmēt mūsu pamata emocijas un noteikt, vai mēs piederam to cilvēku kategorijai, kuri spēj sasniegt laimi vai nē.

Strēlnieks ir zodiaka zīme, kas tiek uzskatīta par visveiksmīgāko, un tas nav pārsteidzoši, ņemot vērā, ka Jupiters, veiksmes, veiksmes un labklājības planēta, valda.

Cilvēkus, kas dzimuši zem Strēlnieka zīmes, piesaista piedzīvojumi un brīvība, un viņi vienmēr atrod veidu, kā atgriezties savā laimes punktā, kad jūtas nomākts. Viņi mēdz būt bezrūpīgi un dod priekšroku būt laimīgiem, pat ja tas var šķist muļķīgi.

 

Lauva tiek uzskatīta arī par vienu no laimīgākajām zīmēm. Saules, pozitivitātes un prieka simbola pārvaldītās Lauvas vienmēr atrod dzīves pozitīvo pusi un nekad nepadodas, saskaroties ar šķēršļiem.

Lasi vēl: Skumja sēru vēsts Latvijai: aizsaulē devies talantīgs un cienījams sportists

Lai gan viņu laime var nebūt tik spoža kā Strēlnieka, viņiem piemīt unikāla spēja rast prieku pat grūtos brīžos. Jums veiksies itin visā, tomēr ne visām zodiaka zīmēm.

Ir kāda zodiaka zīme, kura diemžēl nebūs tik veiksmīga un 2023.gada otrajā pusē jūs bieži vajās nelaimes un dažādas likstas un ķibeles. 

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet tālāk

Leave a Comment