Skumja sēru vēsts Latvijai: aizsaulē devies talantīgs un cienījams sportists

Šī ir ļoti skumja diena Latvijai un īpaši kādai Latvijas pilsētā, kurš šis sportists bija ļoti mīlēts. Šī ziņa satrieca ļoti daudzus cilvēkus. 

Putni un to spalvas jau sen tiek uzskatīti par debesu simboliem, un eņģeļi tradicionāli tiek saistīti ar šo ticību. Eņģeļi var izteikt savu klātbūtni ar smalkiem žestiem, piemēram, īsu gaismas uzplaiksnījumu vai nepārvaramu prieka, mīlestības un siltuma sajūtu.

Lasi vēl: Reizi nedēļā iemetu vairākas aspirīna tabletes virtuves izlietnē. Īsts brīnumlīdzeklis! Problēma pazudusi kā nebijusi!

Tomēr visbiežāk atpazīto zīmi no cilvēka sargeņģeļa vai citiem eņģeļiem bieži attēlo vientuļa balta spalva. Šī baltā spalva kalpo kā ticības un aizsardzības simbols.

 

Aizsaulē devies latviešu futbolists Andris Sarva. Viņš bija ilggadējs Tukuma FK spēlētājs. Viņš spēlējis visu vecumu jauniešu komandās, kā arī kluba pirmās līgas komandā.

Pēdējos gados intensīvi pievērsies futbola tiesāšanai, tiesājot jaunatnes čempionāta spēles. FK Tukums šī ir ļoti skumja ziņa. Andris Sarva bija dzimis 1993.gadā.

Lasi arī: Līdzko uzzināju par šo aptiekas līdzekli, manas plīts rokturīši vienmēr ir tīri

No Tevis tik daudz bija ko gūt.
Tavas pēdas ir dziļas, tās nepazūd,
Mums atmiņās vēl ilgi kopā būt…

Izsakām līdzjūtību ģimenei, kolēģiem un draugiem!

 

Arī interesanti: 10 veidi, kā kaķi izrāda jums savu mīlestību. Daudzi to nemaz nezina

 

Leave a Comment