Vien 19 gadu vecumā pāragri aizsaulē devies talantīgs, jauns sportists; ģimene ir dziļās sērās

Diemžēl 19 gadu vecumā aizsaulē devies talantīgs, jauns sportists. Viņš pavisam nesen uzsāka savu zvaigžņu karjeru un spēja pa šo īso laika posmu sasniegt lielus panākumus. 

Jaunais krievu futbolists Deivids Aleksejevs izrādīja lielu solījumu un 17 gadu vecumā tika iekļauts “Ural” pieteikumā Krievijas Premjerlīgas mačam ar “Spartak”.

Pēdējo pusgadu viņš pavadīja Vladivostokas klubā “Dinamo”, spēlējot futbola otrajā līgā. 19 gadu vecumā Aleksejevs nomira, un nāves cēloņi vēl nav skaidri.

Komentāros par traģiskajām ziņām par Aleksejeva n.ā.v.i Dinamo sabiedrībā pazīstami futbolisti saka, ka viņš līguma laušanas laikā varēja izdarīt p.a.š.n.ā.v.ī.b.u. Taču oficiālas informācijas par n.ā.v.e.s cēloņiem pagaidām nav, tāpēc tas viss pagaidām ir tikai spekulācijas.

Pagājušajā vasarā viņš nolēma izmēģināt spēkus Vladivostokas “Dinamo” un paguva spēlēt deviņos līgas mačos un četros mačos par Krievijas kausu.

Lasi vēl: Astrologi nosaukuši divas zodiaka zīmes, kuras martā saskarsies ar nopietnām problēmām

Pēdējā spēle viņam bija 20. oktobrī tikšanās ar Kalugu, pēc kuras viņš oficiālos mačos laukumā nedevās. Deividam Aleksejevam bija tikai 19 gadi…

______________________________________________________

Kur vērsties pēc palīdzības’, ja jūs nomāc domas par pašnāvību. Krīžu centrā „Skalbes”, diennakts dežuranta  tālrunis: 67222922. Var zvanīt jebkurā laikā un saņemt vairākas bezmaksas konsultācijas. LU studentu servisā, psihologs-konsultants. Tālr. 67034392 e-pasts: [email protected]  LU Psiholoģiskās palīdzības centrs. Tālr. 67034020 Ambulatori konsultatīvā nodaļa, Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs. Tālr. 67080112 Vari ieskatīties tīmekļa vietnē: http://www.veseligsridzinieks.lv

 

Leave a Comment