Horoskops 1. martam: astrologi trim Zodiaka zīmēm paredzēja “Likteņa melnās svītras” beigas

Likteņa melnā svītra grasās atkāpties, un to nomainīs lielas veiksmes un veiksmes svītra! Astrologi ņēma vērā Saules sistēmas zvaigžņu un planētu stāvokli, uz kuru pamata izdarīja dziļus secinājumus.

Izrādījās, ka jau no 1. marta mūsu dzīve būtiski mainīsies, tā sāks strauji un neatgriezeniski mainīties. Pirmkārt, tiks atrisināti sarežģīti finanšu jautājumi, būs iespējams izvairīties no naudas zaudējumiem.

Melnā svītra nekad nenāk viena, tā nes sev līdzi daudz lielu un mazu vilšanos, un ir pienācis laiks to pārtraukt.

Ja jūsu personīgā dzīve vai darbs ilgstoši nav klājies labi, ja nevarat virzīties uz priekšu sev svarīgā jautājumā, tad drīz viss mainīsies, kā sola zvaigznes.

No 1. marta dzīve mainīsies gandrīz ikvienam, un katram kaut kas savs kļūs nedaudz vieglāks, no katra pleca nokritīs kāda nasta. Taču trīs laimīgie pēc horoskopa ne tikai atrisinās kādu problēmu, viņi uzreiz atbrīvosies no visiem mākoņiem, kas karājās pār tiem.

Melnā svītra pazudīs uz visiem laikiem, un dzīve izvērtīsies tik labi, ka, visiem skaudīgi, Likteņa Baltajā joslā ieies trīs Zodiaka zīmes!

Lasi vēl: “Sieviešu vārdi, kuru īpašnieces tiek uzskatītas par izteiktām egoistēm”; Lūko – varbūt tu arī esi viņu vidū

Ja tici marta horoskopam, tad šis Skorpionam būs bezrūpīgākais mēnesis, lai cik dīvaini tas tagad izklausītos.

Tas ir tas, kurš pārvarēs melno problēmu un likstu sēriju, viņam pietrūks iemeslu skumjām un asarām. Dzīve uzlabosies, un tas notiks tik strauji, ka būs grūti pierast pie jauniem apstākļiem un noticēt savai laimei. Bet laimei tomēr ir jātic, jo tavā dzīvē vairs nebūs pamata bažām un stresam.

Turpini lasīt, kuras ir vēl divas laimīgās zodiaka zīmes nākošajā lapā

Leave a Comment