Ķermenis melnos plankumos, dzīvo bez gaismas un parādos: zināma seriāla zvaigzne mirst no vēža

Ķermenis melnos plankumos, dzīvo bez gaismas un parādos: zināma seriāla zvaigzne mirst no vēža. Kāds talantīgs aktieris sirgst ar smagu slimību. 

Krievijas aktieris Nikolajs Zazuļa pēdējos 20 gadus dažādos TV šovos spēlē brutālus vīriešus. Taču 2021. gada novembrī viņa dzīve krasi mainījās – viņam tika diagnosticēta sarkoma.

Viss sākās ar nelielu plankumu uz kreisās rokas, kas sākumā nesāpēja, bet pēc tam sāka augt. Tad Nikolajs pamanīja, ka uz ķermeņa sāk parādīties līdzīgi melni punktiņi, tāpēc nolēma vērsties pie ārsta. Ārsti paņēma biopsiju un pēc tam izsauca otru – tad viņš dzirdēja briesmīgu diagnozi.

Gadu gaitā man ir bijušas divas ķ.ī.m.i.j.t.e.r.a.p.i.j.a.s procedūras, seja kļuva melna, problēmas ar ādu, darbs. Kanāla NTV raidījuma “Beyond the Boundary” ēterā viņš stāstīja, ka pēdējos divus gadus dzīvo smagi.

Fakts ir tāds, ka viņam nav naudas ārstēšanai, un politika ne vienmēr ļauj visu izdarīt bez maksas. Tāpēc viņš ir spiests lūgt līdzjutēju palīdzību – viņi par viņu iekasēja aptuveni 35 tūkstošus.

Lasi vēl: Vien 19 gadu vecumā pāragri aizsaulē devies talantīgs, jauns sportists; ģimene ir dziļās sērās

Situāciju vēl vairāk sarežģī fakts, ka pirms dažiem gadiem n.o.m.i.r.a Zazulija tēvs. Lai viņu apglabātu, viņš paņēma kredītu, bet nesamaksāja līdz galam.

Tagad viņš ir parādā pusmiljonu inkasācijas firmai, kā arī aptuveni 100 000 komunālos maksājumus. Mājā ilgu laiku nav gaismas, viņš lādē lampu un reizēm ieslēdz. Turklāt dzīvoklī viņš izgatavoja saules maketu – lai grūtos brīžos palīdzētu.

 

Leave a Comment