Vēlamais drīzumā piepildīsies: no rīta noteikti sakiet sev šīs frāzes

Afirmācijas ir īsas apstiprinošas frāzes, kuru mērķis ir pozitīvu ieradumu veidošana.

Lielākā daļa no mums bieži sevi satrauc pirms svarīgiem notikumiem. Tas zemapziņā mūs noskaņo uz negatīvismu. Tomēr psiholoģijā pastāv īpašas afirmācijas vēlmju piepildīšanai. Katru rītu sakiet tās sev.

Afirmācijas ir īsas apstiprinošas frāzes, kuru mērķis ir veidot pozitīvus ieradumus. Psihologi afirmācijas dēvē par vienu no efektīvākajiem pašiedvesmas veidiem, kas palīdz ievirzīt savu dzīvi panākumiem šī vārda vistiešākajā nozīmē.

Nav nepieciešams ticēt afirmācijām, lai piepildītu vēlmes. Tomēr pamēģiniet veikt eksperimentu. Izvēlieties sev piemērotāko frāzi no saraksta un izrunājiet to katru rītu vairākas reizes viena mēneša laikā. Paralēli – pierakstiet visu, kas ar jums notiek

Lasi vēl: Žēl teikt, bet diemžēl šīs problēmas gaida jūsu zodiaka zīmi 2024. gada aprīlī

Vai var peonijas stādīt pavasarī: svarīga nianse, par kuru zina tikai retais

Kā lūgt vēlmju piepildījumu

Pat ja bērnībā vecāki “ielika” bērna attieksmē nabadzību un nelaimīgu noskaņu, ar afirmācijām var uzsākt pretēju procesu. Pateicoties viņai, jūs pielāgosiet savu zemapziņu pozitīvai, pašapziņai. Noteiktas frāzes atkārtošana pārvēršas par ieradumu.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Sastādot personīgās afirmācijas, nesāciet teikumu ar “es gribu / es vēlos / es sapņoju utt.”. Darbojas tikai reāllaika afirmācijas. Piemēram, “Es vienmēr saņemu to, kas man vajadzīgs.”.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment