Vecmāmiņa Olga vienmēr visas virtuves virsmas tīrīja ar cepamo pulveri, un nekādu tauku un sodrēju traipu pat tuvumā nebija

Ja esi noguris no virtuves fasāžu tīrīšanas ierastajā veidā, mēs piedāvājam jau gadiem ilgi pārbaudītu metodi. Ievērojiet mūsu padomus, un jūs uz visiem laikiem aizmirsīsiet par netīrajām fasādēm virtuvē!

Cepamais pulveris var būt efektīvs līdzeklis virtuves virsmu tīrīšanai, jo tas ir maigs abrazīvs līdzeklis, kas palīdz noņemt traipus, taukus un netīrumus, nesabojājot virsmu. Tas ir arī drošs un dabisks tīrīšanas līdzeklis bez spēcīgas ķīmijas.

Kā tīrīt virtuves virsmas ar cepamo pulveri

Vieglākai tīrīšanai virsma var būt nedaudz mitra. Izmantojiet mitru sūkli vai lupatu, lai uzklātu plānu ūdens kārtu.

Vienmērīgi izkaisiet cepamo pulveri uz tīrāmās virsmas. Koncentrējieties uz vietām ar taukiem vai traipiem.

Izmantojiet mitru sūkli, lupatu vai birsti, lai viegli noberzētu virsmu. Cepamais pulveris darbosies kā abrazīvs, kas palīdz noņemt netīrumus, bet neskrāpē virsmu.

Ar tīru, mitru drānu noslaukiet cepamā pulvera paliekas no virsmas. Pēc tam noslaukiet virsmu sausu, lai novērstu ūdens traipus.

Varat uzreiz izveidot pastas masu. Šim nolūkam sajauciet vienu iepakojumu cepamā pulvera ar divām ēdamkarotēm ūdens un iegūto maisījumu uzklājiet uz netīrajām virtuves fasādēm. Atstājiet to uz 30 minūtēm, pēc tam noslaukiet virsmu. Pasta palīdzēs tikt galā ar taukiem un traipiem uz virsmas, padarot tīrīšanu ātrāku un efektīvāku.

Lasi vēl: Taviem kaimiņiem gurķi ir skaisti un lieli, bet tev mīksti un necili? Tam ir iemesli

Šādu pastu var ļoti veiksmīgi izmanot arī cepeškrāsns tīrīšanā. Vecie sodrēji un tauki būs ļoti viegli notīrāmi, ja izmantosiet šo līdzekli.

Svarīgi atcerēties, ka, lietojot līdzekli uz nerūsējošā tērauda un stikla virsmas, ir īpaši jāuzmanās, lai izvairītos no skrāpējumiem. Berzējiet uzmanīgi.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Cepamajam pulverim ir lieliska spēja absorbēt taukus, tāpēc tas ir īpaši noderīgs, lai notīrītu eļļainas vietas.

Cepamais pulveris ir universāls un draudzīgs dabai tīrīšanas līdzeklis, kas palīdzēs uzturēt virtuvi tīru un drošu.

 

 

 

 

Leave a Comment