4 zvaigžņu zīmes, kuras dzīvos savu labāko dzīvi sākot no 50 gadu vecuma

Savukārt emocionālā nobriešana gadu gaitā ir viens no galvenajiem dzīves mērķiem. Esmu pārliecināts, ka tas ir galvenais iemesls, kāpēc mēs tikām uz šīs planētas.

Rokzvaigzne Deivids Bovijs, Mežāzis, sacīja: “Es uzskatu, ka novecošana ir pārsteidzošs process, kurā jūs kļūstat par tādu cilvēku, kāds jums vienmēr bija paredzēts.”

Ja vien cilvēks visu savu pieaugušo mūžu nav pavadījis vairākās personīgās un profesionālās nelaimēs, viņš daudz labāk pārvalda dzīvi 50 gadu vecumā nekā 20 gadu vecumā. Līdz tam laikam tādas svarīgas lietas kā laulība, bērni, izglītība un nauda droši vien jau izlemts.

Biedējošā daļa: kad jums ir vairāk nekā 50, iespējams, ka jums ir vairāk gadu nekā priekšā. Padomājiet par to minūti. Pieaugot vecumam, jums var šķist, ka jūsu laiks iet uz beigām.

1. Mežāzis

Tu esi tā sauktā “vecā dvēsele” – tu esi dzimis gudrs. Pat 10 gadu vecumā jums bija tāda gudrība un atturība kā 50 gadus vecam cilvēkam. Strādīgs, atbildīgs un organizēts, jums būs visas pīles pēc kārtas kā jauns pieaugušais.

Jūs pavadīsiet savus pusaudžus un divdesmit gadus, mācoties un strādājot, strādājot un mācoties.

Bet, kad tev aprit piecdesmit, skola ir beigusies, atskan rūpnīcas signāltaure, un ir laiks palutināt sevi. Protams, jūs jūtaties mazliet apzināts un dusmīgs, kad pārbaudāt sociālos tīklus, lai redzētu, cik slikti ir novecojuši visi, ar kuriem kopā gājāt skolā, taču jūs to darāt tik un tā.

 

2. Vērsis

Jūsu astroloģiskais liktenis – neatkarīgi no tā, vai jūs to uzskatāt par svētību vai lāstu – ir tāds, ka jūs vienmēr pārvaldīs Venera, greznības un juteklisko prieku planēta. Kad bijāt jauns, jūs joprojām izdomājāt, kas jūs esat. Jūs esat nolēmis, ka jūsu jaunākie gadi ir paredzēti darbam, jo ​​darbs prasa vairāk enerģijas nekā spēle.

Savas dzīves pirmo pusi tu pavadīji smagi strādājot, lai otrajā pusē varētu iztērēt visu pirmajā pusē nopelnīto naudu. Skatieties uz savu atlikušo dzīvi kā uz garu nedēļas nogali vai nebeidzamu vasaras brīvdienu. Jūs atteicāties no hedonisma savos 20 gados, un tagad, kad jums ir pāri 50 gadiem, varat kļūt par gardumu. Tā vietā, lai vienkārši izklaidētos, jūs svinēsit.

 

3. Vēzis

Tā kā mēness spēcīgi ietekmē jūsu emocijas, jūs joprojām izstarojat intensīvi spēcīgas sajūtas no katras poras. Tas nekad nemainīsies. Tas ir tavs liktenis. Jūs nevarēsiet atbrīvoties no visām šīm emocijām, taču, sasniedzot noteiktu vecumu, jūs esat iemācījušies attālināties no negatīvajām emocijām un virzīties uz pozitīvām.

Jūs esat pieradis pie savām emocijām — galu galā tās ir tās pašas emocijas, kas jums bija 20 gadu vecumā, taču atšķirība ir tāda, ka tagad jūs zināt, kā ar tām tikt galā. Tu nekļūsti pārāk dusmīgs, nebēdājat un nebēdājat tik ļoti, ka galu galā, teiksim, piedzēries un ar ātrlaivu izbraucat no ezera un iebraucat kāda sētā. Jā, pasaule ir pilna ar liekuļiem, nodevējiem, meļiem un sadistiem. Atšķirība ir tāda, ka tagad jūs saprotat, ka nav jēgas par viņiem uztraukties.

 

4. Jaunava

Pārkāpjot pusgadsimta robežu, jums būs pasaules uzskats un liela pieredze daudzās dzīves piedāvātajās baudās. Savos 50 gados tu būsi pietiekami pieredzējis, lai nekad vairs nedarītu neko “kā jaunava”… bet turpināsi darīt visu kā Jaunava. Jums vajadzēja vairākas desmitgades, lai saprastu tik svarīgas lietas kā atšķirību starp atklātību un naivumu.

Lasi vēl: 4 zvaigžņu zīmes ar karaliskām saknēm – jūs patiesībā nenojaušat cik svarīgi esat!

Starp laipnību un vājumu. Un rūgtākā mācība jums bija apziņa, ka varat būt pārāk laipns pret dažiem cilvēkiem. Sasniedzot 50 gadu vecumu, jūs zināt, ko vēlaties no mīļotā, draugos un karjerā. Tāpat zināsi, ko vēlies darīt brīvajā laikā. Jūs būsiet vēlu zieds, bet jūsu dzīvē notiks negaidīts pagrieziens uz labo pusi – kā drāmas seriāls, kas pēkšņi pārvēršas romantiskā komēdijā.

 

Leave a Comment