4 zvaigžņu zīmes ar karaliskām saknēm – jūs patiesībā nenojaušat cik svarīgi esat!

Katra zīme kādā vēstures posmā ir bijusi saistīta ar honorāru, taču dažām zvaigžņu zīmēm piemīt iedzimts varenums, kas tām piemīt kopš dzimšanas.

Mēs visi zinām cilvēkus, kuri uzvedas kā karaļi un karalienes, un viņi, iespējams, pieder kādai no šīm zīmēm. Šeit ir norādītas zīmes, kurām piemīt karaliskākās īpašības un kas padara tās tik majestātiskas.

Auns

Kā pirmo zīmi Auns mēdz izvirzīt sevi pirmajā vietā. Viņi ir ārkārtīgi pārliecināti un nebaidās pieprasīt to, ko ir pelnījuši. Viņi ir arī spilgti, enerģiski un lieliski sāk jaunus projektus. Auns valdnieks ar entuziasmu uzņemsies pienākumu būt par karali vai karalieni un nekavējoties sāks uzlabot savu valstību.

Katrai zīmei ir sava modalitāte, kas stāsta, kā šī zīme mijiedarbojas ar pasauli. Auns ir kardināla zīme, un kardinālās zīmes ir dabiski līderi. Viņiem patīk būt atbildīgiem un kontrolēt vairumu situāciju. Šī modalitāte piešķir sievietēm Auniem karalisku klātbūtni un Aunu vīriešiem – karaļu sajūtu.

Lai gan Auni savā prātā var būt karaļi un karalienes, viņi var būt pārāk savtīgi un īsi, lai būtu labi monarhi. Viņi arī labāk sāk projektus nekā tos pabeidz, tāpēc viņiem būs nepieciešama palīdzība karaļvalsts vadīšanā. Ja Auni iemācīsies būt pacietīgi un pirmajā vietā likt citus, viņi var kļūt par lieliskiem karaliskās ģimenes locekļiem.

 

Lauva

Iespējams, ka nav karaliskākas zīmes par Lauvu. Katrai zīmei ir unikāls simbols, kas atklāj šīs zīmes īpašās īpašības. Lauvu pārstāv majestātiskā lauva, džungļu karalis, kas mums stāsta, ka Lauvas ir dzimušas, lai būtu karaļi un karalienes.

Katra zīme ir saistīta arī ar ķermeņa daļu kopumu, kas demonstrē tās atšķirīgās īpašības. Lauva pārvalda sirdi, mugurkaulu un muguras augšdaļu. Tas nozīmē, ka Lauvas ir dāsnas, pateicoties savām lielajām sirdīm, un drosmīgas, pateicoties spēcīgajai mugurai. Lauvas diženums, dāsnums un drosme padara šo zīmi gandrīz ideāli karalisku.

Bet Lauva ir fiksēta zīme, tāpēc Lauvas var būt ļoti spītīgas. Viņi ir arī diezgan lepni un uzticīgi saviem uzskatiem. Kā valdnieki viņi var būt neelastīgi un nevēlas mācīties no savām kļūdām. Ja Lauvas iemācīsies kontrolēt savu ego un ņemt vērā citu padomus, viņiem ir iespēja kļūt par lieliskiem monarhiem.

Mežāzis

Katru zīmi vada debess ķermenis, kas norāda, kas šai zīmei ir svarīgs. Mežāzis pārvalda Saturns, autoritātes un karmas planēta. Saturna ietekme padara Mežāzi par “zvaigžņu tēvu”. Kurš gan labāk valdīs valstību, ja ne zīme ar tēvišķu enerģiju?

Mežāži ir ambiciozi un strādīgi, viņiem patīk atbildība un kontrole. Viņi cenšas dzīvot kā karaļi, jo viņiem ir svarīga greznība un izsmalcinātība, tāpēc viņi visvairāk vēlētos būt karaļi un karalienes. Tāpat kā Auns, arī Mežāzis ir kardināla zīme, kas padara viņus par dabiskiem līderiem. Taču viņi ir arī ļoti piezemēti un labāk pārzina lietas līdz galam.

Mežāži ir gandrīz ideāls karalis, taču viņi saskaras ar dažām problēmām. Viņi sagaida, ka visi būs tikpat mērķtiecīgi un ambiciozi, kā viņi ir, un var izrādīties auksti un prasīgi. Viņiem ir arī neērti izteikt emocijas un viņiem ir maz pacietības pret citu jūtām. Ja viņi iemācīsies sazināties ar savu jūtīgo pusi un uztver ievainojamību kā spēku, Mežāži var patiesi valdīt pār pasauli.

 

Ūdensvīrs

Tāpat kā Lauvas simbols ir majestātiskā lauva, Ūdensvīrs tiek attēlots kā ūdens nesējs. Tas nozīmē, ka Ūdensvīriem bija paredzēts atnest dzīvības ūdeni saviem cilvēkiem. Viņi dzīvo, lai kalpotu un savestu kopā savas kopienas, un Ūdensvīri ir vislaimīgākie, kad palīdz citiem.

Ūdensvīri ir arī ļoti ekscentriski un novatoriski. Viņi domā ārpus kastes un nāk klajā ar pārsteidzošiem jauniem izgudrojumiem un idejām. Lai gan viņi ir ideālisti, viņi ir arī diezgan loģiski, tāpēc viņu sapņi parasti balstās realitātē. Ūdensvīri kļūtu par pārsteidzošiem karaļiem un karalienēm, jo ​​viņi ar prieku izmanto savas unikālās prasmes, lai kalpotu savai karaļvalstij.

Taču Ūdensvīra monarham ir arī trūkumi. Viņiem ir grūti izteikt savas domas un jūtas, un viņiem ir tendence pazust dienām, nedēļām vai pat mēnešiem. Viņi cīnās ar konsekvenci un nevēlas, lai kāds no viņiem būtu pārāk atkarīgs. Viņi vēlas dāsni dot, nejūtot, ka viņiem kaut kas tiek atņemts. Ūdensvīriem ir jākļūst uzticamākiem un gataviem uzņemties saistības, ja viņi vēlas laimīgu valstību.

 

Leave a Comment