Vecmāmiņa man iemācīja, kur mājā nedrīkst glabāt naudu – Ienākumi vairs neaizplūst prom caur maniem pirkstiem

Kad es biju jaunāks, es bieži glabāju naudu mājās, paslēpjot to uz grīdas, domājot, ka tā būs droša vieta, ja kādreiz ierastos zagļi. Tomēr, kad mana gudrā vecmāmiņa uzzināja par šo praksi, viņa man teica, ka tāda rīcība var piesaistīt finansiālas problēmas manā dzīvē.

Es sapratu, ka šāda veida glabāšanas vietas nav drošas iekrājumiem. Pateicoties tautas gudrībai, es tagad zinu, kur mājās nekad nevajadzētu slēpt savu nopelnīto naudu.

Ja jūs nevēlaties, lai jūsu nauda izplūst no jūsu rokām kā ūdens caur pirkstiem, ir svarīgi pieņemt lēmumus par naudas glabāšanu.

Tādā veidā jūs varēsiet izvairīties no finansiālās nestabilitātes un nabadzības riskiem. Lai novērstu šādas problēmas, ir jāizvēlas drošas un ticamas naudas uzglabāšanas vietas mājās.

Šodien ne visi cilvēki uzticas banku sistēmai un tāpēc dod priekšroku naudas glabāšanai mājās. Papildus tam, daži nevar sakrāt pietiekamu naudas summu, lai noguldītu to depozītā.

Tomēr ir svarīgi gudri izvēlēties vietu, kur paslēpt naudu! Tautas gudrība māca mums, ka mūsu mājās ir vietu, kas nav piemērota naudas glabāšanai. Ja izvēlēsimies šādu vietu, nauda ne tikai nepalielināsies, bet arī ātri pazudīs no mūsu īpašumu saraksta.

Vecmāmiņa gudrība

Mana vecmāmiņa mācīja, ka katram naudas zīmolam ir savs enerģētiskais raksturs. Tādēļ ir svarīgi gudri izvēlēties vietu naudas glabāšanai.

Lai izvairītos no nepārtrauktām izmaksām, nekad nevajadzētu glabāt naudu šādā vietā:

Guļamistabā. Šī telpa ir domāta atpūtai un relaksācijai, tāpēc, ja tur glabāsiet savus iekrājumus, nauda varētu “slinkot” un ietekmēt jūsu finansiālo stabilitāti.

Vienkārši sakot, mēs riskējam apgrūtināt naudas plūsmu, ja to paslēpjam tādā vietā, kur mēs guļam. Savukārt finansēm patīk aktivitāte un kustība. Tāpēc nekad neslēpiet tās pie gultas vai zem matrača.

Tomēr tā nebūt nav vēl sliktākā vieta. Tālāk rakstā sekos vietas, kur pilnīgi noteikti nevajadzētu glabāt naudu!

Lasi arī : VID Paziņojis, ka daļai iedzīvotāju nāksies atmaksāt konkrētu naudas summu – Lūk kāpēc!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment