Vecmāmiņa man iemācīja, kur mājā nedrīkst glabāt naudu – Ienākumi vairs neaizplūst prom caur maniem pirkstiem

Priekšnamā. Mūsu senči vienmēr bija uzmanīgi, jo zināja, ka, ja uzkrājumu glabāsiet pie ieejas durvīm, tie var viegli pamet māju. Tādējādi nauda var izplūst no jūsu dzīves tikpat strauji kā caurvējš. Ir īpaši bīstami slēpt grūti nopelnīto naudu zem sliekšņa.

Pie loga. Glabāt naudu šajā vietā nav nekā labāka par slēptuvi pie ieejas durvīm. Vēja plūsma, kas iekļūst caur logu, var ietekmēt mūsu finansiālo labklājību, tāpat kā tas var notikt ar uzkrājumiem, kas glabāti pie durvīm.

Grāmatas. Lai arī grāmatas šķiet kā piemērota vieta, lai glabātu naudu, tās varētu nebūt vislabākā izvēle banknotēm. Šis variants ir populārs, jo šķiet uzticams un drošs, taču tas var būt maldinošs. Katrai grāmatai ir sava enerģija, kas, saskaroties ar naudas enerģiju, var to ietekmēt negatīvi. Tādēļ visnepiemērotākā vieta, kur paslēpt krājumus, ir grāmata ar traģisku saturu.

Atrasties atkritumu vietā vai tuvu atkritumu urnai. Dažiem šķiet, ka tas ir gudrs risinājums, jo reti kuru zaglim ienāk prātā meklēt naudu šādā vietā. Tomēr, saskaņā ar tautas gudrību, šādās vietās nav piemēroti glabāt naudu. Tas ne tikai ir necienīgi, bet arī var izraisīt nepatīkamas sekas, piemēram, naudas zaudēšanu vai nozagtību. Tādēļ ir vērts izvairīties no naudas glabāšanas tuvu atkritumiem.

Lasi arī : VID Paziņojis, ka daļai iedzīvotāju nāksies atmaksāt konkrētu naudas summu – Lūk kāpēc!

Stikla burkā. Šāda veida uzglabāšana neļauj gaisam brīvi izkļūt, kas var ietekmēt naudas enerģiju. Glabājot naudu slēgtā traukā, mēs riskējam piesaistīt finanšu jomā stagnāciju un nekustamību savā dzīvē.

Mājās noteikti ir daudzas vietas, kur varētu glabāt naudu, taču ne visas no tām ir piemērotas šim nolūkam. Kā jūs uz to skatāties? Es gribētu dzirdēt jūsu viedokli.

Leave a Comment