Vasara beigusies, pat īsti nesākusies? Sinoptiķi nāk klajā ar briesmīgām prognozēm par jūnija pirmo nedēļu – tas skaršot visu Latviju

Foto – Unsplash

Sinoptiķi nākuši klajā ar jaunākajām prognozēm par trešdienu, kas daudzus iepriecinās un arī par jūnija pirmajām dienām, kas, savukārt, visticamāk, neliksies nekas patīkams… Tātad, ko mums gaidīt?

Tiek ziņots, ka rīt, 29.maijā, Latvijas lielākajā daļā gaidāms gan īslaicīgs lietus, gan vietām arī stiprs pērkona negaiss. Latvijas teritorijā mākoņu daudzums būs mainīgs, arī jau naktī uz trešdienu daudzviet sāks līt, un iespējams, arī ducinās pērkons. Naktī gaisa temperatūra pazemināsies un būs no +12 līdz +18 grādiem.

Bet lielākie lietus un negaisa mākoņi sāks veidoties pēcpusdienā, lai gan vējš pārsvarā būs lēns, lietusgāzes atnesīs arī brāzmainu vēju. Vietām iespējama arī vētra un krusa.

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Dienā gaisa temperatūra būs no +23 līdz +28 grādiem, Kurzemes rietumkrastā vēsāks – tur tikai +18 grādu robežās.

To nu negaidīja neviens! Saistībā ar lielo vasaras tveici ar pavisam negaidītu paziņojumu klajā nāk veikali “Lidl Latvija”

 

Latvijas galvaspilsētā Rīgā trešdien arīdzan gaidāms lietus un pērkona negaiss – tā laikā arī brāzmains vējš. Gaisa temperatūra naktī būs +18 grādu, bet dienā gaiss uzsils līdz +27 grādiem.

 

Foto – Unsplash

Tomēr, runājot par laiku nākošnedēļ, gaidāmas ievērojamas izmaiņas, kuras noteikti daudzi no mums nemaz negaidīja.

Raksta turpinājums nākošajā lapā:

Leave a Comment