To nu negaidīja neviens! Saistībā ar lielo vasaras tveici ar pavisam negaidītu paziņojumu klajā nāk veikali “Lidl Latvija”

Pēdējo dienu karstuma rekordi un ar tiem saistītie pašsajūtas riski ir mudinājuši mazumtirgotāju “Lidl Latvija” rīkoties pavisam īpaši!

“Lidl Latvija” izplatījis ziņojumu, ka aicina pilnīgi visus, kuri cieš no karstuma – īpaši vecāka gada gājuma cilvēkus, grūtnieces un mazus bērnus, kuriem karstuma radītās veselības problēmas var būt bīstamas – nākt atvēsināties vēsajos “Lidl” veikalos, medijus informējis “Lidl Latvija” pārstāvis.

Speciālisti atklāja sarakstu ar valstīm un pilsētām, kuras izzudīs jūras līmeņa celšanās dēļ

Globālās klimata pārmaiņas nozīmē, ka Latvijas iedzīvotājiem arvien biežāk nākas saskarties ar ekstrēmi karstām dienām. Bīstams ir ne tikai karstums pats par sevi, bet arī tā blakusefekti – gaisa mitrums, saulē pārkarsušās ielas un ēkas. Kā liecina jaunākie ANO dati, pēdējo 20 gadu laikā karstuma izraisītā mir****a Eiropā ir pieaugusi par 30%, un vasaras kļūst aizvien karstākas un karstākas.

Foto – Pexels

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu (tev būs tikai 30 sekundes) un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 61%

0%

Antra Birzule, “Lidl Latvija” Korporatīvās sociālās atbildības vadītāja, uzsver, ka ne visiem cilvēkiem dzīvokļos un mājās ir pieejami gaisa kondicionieri vai ventilatori, tāpēc veikali aicina – apkārtnē dzīvojošos nekautrēties un nākt un vēsajiem veikaliem “Lidl”. Viņa arī uzsver – nav svarīgi, vai šie cilvēki kaut ko veikalos izlems iegādāties vai arī nē, šajā reizē daudz svarīgāka esot cilvēku pašsajūta.

“Kāda nabadzīte… kā viņa to pārdzīvos?” – visi domāja, ka Sofija, kuru vīrs pameta citas dēļ, ir nelaimīga…. Patiesībā viss izrādījās pavisam savādāk

“Lidl” veikali atbilst visām energoefektivitātes prasībām, ko apliecina tiem piešķirtie “EDGE” un ISO 50001 sertifikāti. Iekštelpu temperatūru un ventilāciju ēkās nodrošina digitāli, ar BMS (Building Management System) palīdzību.

 

Atgādinām, ka visu “Lidl” veikalu darba laiks Latvijā ir no 7.30 līdz 22.00 pirmdienās – sestdienās, bet svētdienās veikali ver durvis plkst. 8.00 no rīta.

Jaunavām pozitīvisma vilnis, bet Mežāzim plāni strauji mainīsies; Prognoze 2. jūnijam visām zīmēm

Leave a Comment