Vardarbībā apsūdzētais latviešu mūziķis nolēmis beigt klusēšanu un atklāt patiesību!

Pagājušā gada maijā plašu rezonansi izraisīja mūziķa Kristapa Strūberga bērnu mātes Mairitas Rosickas paziņojums, ka viņa aiziet no vardarbīgām attiecībām. Gadu pēc notikušā sestdien, 21. maijā, mūziķis nācis klajā ar jaunu paziņojumu.

Kristaps Strūbergs sociālo tīklu vietnē “Instagram” vēsta, ka par notikušo klusējis gadu. “Es nevēlējos par to runāt, nevēlējos šo netīro veļu uzvelt uz jums. Bet saprotu, ka mana dzīve ir pilnībā izpostīta un, cenšoties visu sākt no jauna, man atkal viss tiek atņemts,” viņš raksta.

Publikācijā mūziķis atvainojas visiem cilvēkiem, kuriem viņa klusēšana ir nodarījusi pāri.

“Šī gada laikā mijās tik daudz emociju un pārdzīvojumu. Sākot no domas par bērnu atņemšanu līdz cerībai, ka cilvēks mainīsies, un visu var nokārtot mierīgā ceļā. Domas par to, ka nav vēlmes un iespējas dzīvot, raksta apollo.lv.

Lasi vēl: Latvijā vēlas ieviest jaunu nodokli – par ko?

Es naivi cerēju uz kaut ko visu laiku. Tam visam ir pienācis gals. Man vairs nav ne cerību, ne spēka klusēt, ne arī vēlmes klusēt,” viņš raksta.

Mūziķis norāda, ka ilgi nevarēja saņemties pastāstīt savas domas par situāciju.

“Apollo” jau vēstīja, ka 2021. gada 10. maijā mikroblogošanas vietnē “Twitter” plašu atbalsi izraisīja ieraksts, no kura noprotams, ka vardarbībā pret ģimeni tiek vainots Strūbergs.

“Sveiki! Esmu pieņēmusi lēmumu aiziet no vardarbīgām attiecībām. Šobrīd tieku joprojām par to sodīta no vainīgā puses ar klaju mūsu bērnu ignorēšanu, arī no finansiālās puses.

Jā, es esmu sazinājusies un rīkojusies kā visi iesaka darīt – policija, NVO, advokāti utt., bet parādi kāpj, uz darbu netieku, jo mazākais vēl par mazu priekš dārziņa, auklītes vajag, situācija neapskaužama un palīdzība nekāda,” vietnē “Twitter” 10. maijā rakstīja Mairita Rosicka.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment