Vardarbībā apsūdzētais latviešu mūziķis nolēmis beigt klusēšanu un atklāt patiesību!

Šī gada janvārī izdevumam “Kas Jauns?” Mairita norādīja: “Pašlaik norit tiesas process par laulības šķiršanu un bērnu aizbildniecību. Godīgi sakot, ņemot vērā, ka par bērniem pašlaik rūpējos tikai es un Uzturlīdzekļu garantiju fonds, ne uz ko citu kā uz sevi jau vairs nemēģinu paļauties, līdz ar to par iespējamām summām pat nedomāju.

Cik zinu, Uzturlīdzekļu garantiju fonda ierobežojumi viņu var arī neskart, jo nav ne autovadītāja apliecības, ne īpašumu, ne oficiālas darbavietas.

Savukārt Kristapa prasība pret mani par neslavas celšanu netika apmierināta pēc tam, kad policijai iesniedzu visus pierādījumus un paskaidrojumus.”

Pēcāk Mairita Rosicka intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam “Klik” atklāja: “Grupas reakcija mani nepārsteidza. Nevaru un nevēlos pārmest grupai par neiesaistīšanos, jo tas paliek uz viņu sirdsapziņas, raksta apollo.lv.

Lasi vēl: Uzmanību svarīga informāciju visiem autovadītājiem!

Acīmredzami viņi izlaida publisko paziņojumu atbilstoši savai pārliecībai, un, ja šī pārliecība ir tāda, ka vardarbības jautājumi jārisina virtuvē, tas daudz vairāk pasaka par viņiem nekā par mani.

Leave a Comment