“Var uznākt negaiss, kas nes stihijas!” – meteorologs Toms Bricis brīdina par laika apstākļiem šajā nedēļā

 

Foto – Unsplash

Latvijā iestājusies pamatīga vasariņa! Dažiem tas patīk, citiem – ne pārāk. Šorīt raidījumā “Rīta Panorāma” viesojās meteorologs Toms Bricis, kurš atklāja, kāds tad laiks ir gaidāms šajā nedēļā un kāda būs situācija ar negaisiem.

Viņš apstiprina, ka šobrīd un arī turpmāk brīdinājums par karstumu ir visai nedēļai. Līdz 31.maijam tas ir spēkā. Cits jautājums esot par to, vai līmenis tiks celts, jo šobrīd spēkā ir dzeltenais brīdinājums – tas ir zemākā līmeņa.

Foto – ekrānuzņēmums

 

Runājot par laiku šonedēļ, Bricis apstiprina, ka vismaz viena laba ziņa ir – naktis vēl nebūs tveicīgas. Māju var izvēdināt vakaros, naktīs var vēl normāli izgulēties. Lai arī šīs nedēļas otrajā pusē patiešām pēcpusdienās kļūs vēl tveicīgāks, vēl aizvien nav runa par tropiskajām naktīm.

Vasara beigusies, pat īsti nesākusies? Sinoptiķi nāk klajā ar briesmīgām prognozēm par jūnija pirmo nedēļu – tas skaršot visu Latviju

“Jebkurā gadījumā jārēķinās, ka visa nedēļa būs tāda – no 25 līdz 29 grādiem. No rītdienas, atsevišķās vietās, līdz 30, 31 grādam – karstums pamatīgs!” – viņš saka.

Izpildi testu!

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Bricis brīdina, ka “tā pa īstam prognozēs galu tam neredz”. Visticamāk, ka nākošajā nedēļā kādas izmaiņas ir gaidāmas, tomēr vēl aizvien nav skaidrs, kurā virzienā.

Taču, kāda ir situācija šonedēļ ar negaisiem? Kur un cik stipri tie ir gaidāmi?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment