Valsts policija šorīt izplatījusi ļoti svarīgu paziņojumu, visiem Latvijas iedzīvotājiem! Tas ir nopietni!

Valsts policija šorīt izplatījusi ļoti svarīgu paziņojumu visiem Latvijas iedzīvotājiem, kuriem būtu būtiski ņemt vērā šo informāciju un to rūpīgi iegaumēt!

Valsts policija, Iekšlietu ministrijas nocietinātā atzara, ir apsūdzēta par dzīvību un personu likumīgo tiesību aizsardzību. Viņu pienākumi ir vissvarīgākie mūsu kolektīvās drošības nodrošināšanā.

Latvijas Republikas Satversme un likums “Par policiju” nodrošina Valsts policijas likumīgo darbību, bet citi normatīvie akti dod norādījumus.

Pienākumi un lomas ir skaidri noteiktas likumā “Par policiju” un papildu noteikumos. No 2020. gada 13. oktobra Valsts policiju vada policijas pulkvedis Armands Ruks.

Jau kādu laiku Latvijas iedzīvotāji ir ļoti satraukti un ziņo par ļoti aizdomīgām vēstulēm no it kā Valsts policijas, tomēr iedziļinoties šajā vēstulē ir skaidrs, ka tā ir krāpšanas shēma, lai izspiestu cilvēku datus.

Šajās vēstulēs norādīts, ka pret personu ir uzsākta tiesvedība saistībā ar dažādiem likuma pārkāpumiem.

Krāpnieciskie e-pasti tiek izsūtīti ar mērķi izvilināt personas datus un izkrāpt iedzīvotāju naudu. Tas nozīmē, ka uz e-pastu atbildot, iedzīvotājam tiek nosūtīts krāpniecisks dokuments, kurā prasīts samaksāt “sodu”, lai it kā tiktu izbeigta tiesvedība.

Lasi vēl: 25.aprīlis: šajā laikā 3 zodiaka zīmēm sāksies veiksmes, labklājības un harmonijas laiks: ”Jums viss ies no rokas”

Šādām krāpnieciskām e-pasta vēstulēm ir vairākas versijas ar mazliet atšķirīgu vizuālo noformējumu, tomēr tas nebūt vēl nav viss..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment