Tuvojas gada labākā diena: 23. aprīlis ir dziedināšanas likteņa diena, tomēr ir jāzina daži noteikumi, lai šī enerģija apņemtu tavu auru

Mēness diena, kas tradicionāli tiek uzskatīta par labāko gada dienu un tā laiku. Tiek uzskatīts, ka šī diena lielā mērā nosaka mūsu turpmāko likteni. 

Šī diena ir gada spēcīgākā savas enerģijas ziņā. Mēness un Saule, divi vissvarīgākie spīdekļi, sniedz mums neticamu labvēlīgas enerģijas plūsmu. Planētu valstības karalis un karaliene apveltī šo dienu ar patiesi brīnumainu spēku.

Akshaya Tritiya valdnieki šogad būs skaistā Venera un striktais Saturns. Venera ir mīlestības patronese, ģimenes aizbildne un radošo cilvēku mūza. Tātad, pirmkārt, šī maģiskā svētdiena pavērs lieliskas perspektīvas attiecību jomā.

Bet ne tajās attiecībās, kur viss bezrūpīgi griežas īslaicīgas kaisles vai mirkļa uzplaiksnījumā. Saturns atvēsina romantikas degsmi un pārbauda mūsu nodomus pēc spēka un nopietnības.

Karmas karalis un laika kungs māca gudrību un sniedz mums tās karmiskās mācības, kas ir nepieciešamas, lai mēs varētu pareizi iet cauri dzīvei.

Tāpēc šajā dienā ir izdevīgi precēties, saderināties, izteikt laulības piedāvājumu. Šodien aizsāktajām attiecībām būs nopietns un dziļš turpinājums. Un šajā dienā izveidotā ģimene saskaņā ar Vēdu traktātiem sagaida laimīgu nākotni un labklājību.

Lasi vēl: “Uzzini ko citi par tevi domā un kā viņi tevi redz!” Izvēlies vienu no trim fejām

Akshaya Tritiya tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem gada mirkļiem. Šī diena nes panākumus visās mūsu dzīves jomās. Bet neaizmirstiet, ka šīs dienas sekas katram būs individuālas.

Tomēr ir ļoti svarīgi ko tu šajā dienā dari, lai šī enerģija apņemtu tavu auru. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment