Tuvojas gada labākā diena: 23. aprīlis ir dziedināšanas likteņa diena, tomēr ir jāzina daži noteikumi, lai šī enerģija apņemtu tavu auru

Kā šo dienu pavadīt?

Uz Akshaya Tritiya tiek uzskatīts par labvēlīgu iecelt jebkādus svarīgus notikumus un pasākumus. Tomēr es vēršu jūsu uzmanību uz to, ka Venera un Saturns mīl stabilitāti un neatbalsta kardinālas izmaiņas dzīvē.

Tāpēc labāk, ja mūsu pūles šodien ir vērstas nevis uz mūsu dvēseles kursa maiņu, bet gan uz tā uzlabošanu un sevis pilnveidošanu.

Kā arī atgādinu, ka šobrīd esam aptumsuma koridorā. Protams, Akshaya Tritya enerģijas, kas mirdz no labestības, ir gaismas stars šajā koridorā, kas var atcelt jebkādas grūtības.

Bet labākais, ko šajā dienā varam darīt, ir izmantot šo maģisko laiku garīgai izaugsmei un savas karmas uzlabošanai. Galu galā mūsu dzīve mainās uz labo pusi, kad mēs paši maināmies un kļūstam labāki. Tieši tad sāk nākt atbildes un visas vēlmes piepildās.

 

Augstāki spēki palīdzēs saprast un ieraudzīt, kur liktenis mūs ved un kur patiesībā vajadzētu virzīties, kurā virzienā pielikt pūles.

Šajā dienā ir labi uzsākt aktivitātes, kas saistītas ar palīdzību citiem cilvēkiem. Labvēlīgi risināt jautājumus, kas saistīti ar veselību, gan fizisko, gan garīgo.

Piemēram, ja vēlies uzlabot savu veselību, iegūt enerģiju un možumu, šajā dienā noteikti atsakies no jebkādiem kaitīgiem ieradumiem, no pārtikas ar sliktu enerģiju (gaļa, alkohols) un sāc nodarboties ar ko noderīgu: jogu, elpošanas vingrinājumus, veselīgu uzturu. , regulāra skriešana, pastaigas dabā.

Ja vēlies rast garīgo labklājību un finansiālu labklājību, veic ziedojumu labam mērķim, garīga projekta attīstībai, sniedz bezatlīdzības palīdzību no tīras sirds, uzdāvini kaut ko vai iegādājies garīgo literatūru.

Ja jūs sapņojat par laimi personīgajā dzīvē, izdariet šajā dienā labu darbu, dalieties ar sirds siltumu, palīdziet kādam, kuram nepieciešams atbalsts un mīlestība.

Uzlabojiet attiecības ar tiem, kas jau ir tur: samierinieties, piedodiet, speriet pirmo soli. Vārdiem mūsdienās ir īpašs spēks, virzi tos uz labo. Ticiet sev!

Lasi vēl: Sieviete vērsās Slim**cā pēc palīdzības, būdama pēdējā grūtniecības mēnesī! Ār*tus redzētais izbiedēja ne pa jokam!

Uz Akshaya Tritiya ir jānosauc pateicības lūgšanas un senču pielūgsme. Vēdās teikts, ka aizgājušo radinieku godināšana šajā labvēlīgajā dienā ļauj atdot ģimenei visus parādus un saņemt tās svētību.

Šajā dienā ir labvēlīgi doties uz baznīcu, noklausīties dievkalpojumu, lūgties par aizgājēju. Ir teikts, ka tās dvēseles, par kurām cilvēki šajā dienā lūdzas baznīcā, noteikti pacelsies debesīs.

 

Leave a Comment