Vakar aizsaulē devās izcili talantīgs aktieris; diemžēl slimība izrādījās spēcīgāka

18.maijā aizsaulē devies ļoti talantīgs aktieris. Kā zināms viņam pēdējais gads ir bijis īpaši smags un ar veselības sarežģījumiem. Diemžēl viņš nespēja uzveikt savu slimību. 

Pēc tautas ticējumiem cilvēku atdusas vietās nedrīkst skaitīt naudu – kāpēc?

Iesaistīties šādos šķietami nekaitīgās darbībās noteikti nedrīkst. Skaitot naudu šajā vietā cilvēkam ir iespēja uz visiem laikiem šķirties no savas bagātības un finansiālās stabilitātes. Tuvākajā laikā viņa ienākumi samazināsies un viņš pastāvīgi saskarsies ar finansiālām grūtībām.

 

Aizsaulē devies Krievijas seriāla “Gluhars” aktieris Rustams Urazajevs.

Mākslinieks daudzus gadus cīnījās ar slimību, taču slimība izrādījās spēcīgāka.

Aizsaulē devies aktieris un režisors Rustams Urazajevs. Par skumjo faktu sociālajos tīklos ziņoja viņa kolēģis Rašids Maļikovs. Informāciju par kultūras darbinieka aiziešanu medijiem apstiprināja Kinoaktieru ģilde.

Zināms, ka Urazajevs n.o.m.i.ra 18. maijā slimnīcā pēc ilgstošas slimības. Aktierim un režisoram bija trešās stadijas vēzis. Viņš ārstējās vienā no Maskavas klīnikām.

Īsi pirms n.ā.v.e.s ar viņu mēģināja sazināties žurnālisti, taču mākslinieks viņiem sacīja, ka ziņas nekomentē. Viņš piebilda, ka ļoti baidās, ka nepametīs slimnīcu.

Lasi vēl: Nabaga Boriss: kas noticis ar Moisejeva atdusas vietu 8 mēnešus pēc viņa guldīšanas zemē; savulaik Moisejeva likteni izmainījusi tieši Latvija

Urazajevs savu aktiera karjeru sāka 1974. gadā. Viņš nospēlējis vairāk nekā 50 lomas teātrī un kino. Urazajevs filmējās tādās filmās kā “Gluhars”, “Znahars”, “Pseidonīms Albānis”, “Pēdas”, “Zobens”, “Sieviešu stāsti,” “Piektā veinība” un daudzās citās.

 

COMMENTS

Leave a Comment