Vakar, 79 gadu vecumā mūžībā devies izcils un neatkārtojams sportists; viņa ģimene ļoti skumst

Sportista ģimene ar skumjām paziņo par sportista mūžībā došanos. Viņam bija 79 gadi. Sporta pasaulei viņš bija nozīmīgs cilvēks, gan arī piemērs daudziem sportistiem. 

79 gadu vecumā mirst NBA čempions un ilggadējais treneris Pols Silass. Basketbols iemācīja Paulam Sīlam būt pacietīgam.

Kā spēlētājs viņš gaidīja 10 gadus, pirms izcīnīja savu pirmo čempiontitulu. Kā treneris viņš 15 gadus gaidīja otro iespēju vadīt komandu. Būdams tēvs, viņš gaidīja 20 gadus, pirms ieraudzīja, ka viņa dēls iegūst iespēju vadīt franšīzi.

“Es vienmēr centos palikt pozitīvs,” Silas teica 2013. gadā, “un domāju, ka tas parasti izdevās.”

Silass, kurš aizkustināja spēli kā spēlētājs, treneris un Nacionālās basketbola spēlētāju asociācijas prezidents, nomira, svētdien paziņoja viņa ģimene. Silasam, kura dēls Stīvens Silass ir Hjūstonas “Rockets” treneris, bija 79 gadi.

Lasi vēl: Meteorologi brīdina iedzīvotājus: ”Turpmākās stundas lūdzu palieciet mājokļos, ejiet ārā tikai nopietnos gadījumos”

“Viņš apvienoja zināšanas, kas iegūtas gandrīz 40 gadu laikā kā NBA spēlētājs un treneris, ar iedzimtu izpratni par to, kā sajaukt disciplīnu ar savu nebeidzamo pozitivitāti,” sacīja Šarlotes Hornets vadītājs Maikls Džordans.

“Kortā vai ārpus tā Pola entuziasma pilno un saistošo personību pavadīja anekdote katram gadījumam. Viņš bija viens no visu laiku izcilākajiem cilvēkiem mūsu spēlē, un viņa pietrūks.”

 

COMMENTS

Leave a Comment