Vai tu maz esi aizdomājies par patieso iemeslu kāpēc kaķis guļas virsū cilvēkam? Es tagad uzzināju, esmu pārsteigta!

Kaķis guļ uz cilvēka vēdera

Tiek uzskatīts, ka, ja kaķis guļ cilvēkam uz vēdera un mierīgi snauž, nav par ko uztraukties. Taču, ja kaķis sāk vicināt ķepas uz jūsu ķermeņa, grauzt nagus un kopumā uzvedas nemierīgi, iespējams, ka kaķis signalizē par kādām problēmām jūsos.

Kaķu īpašības apstiprina arī zinātne. Pateicoties pastiprinātai ožas izjūtai, dzīvnieki patiešām spēj sajust izmaiņas cilvēkā.

Lasi vēl: “Šonedēļ jau dabūsim!” – meteorologs Toms Bricis steidz iepriecināt ar jaunākajām laika ziņu prognozēm

Interesanta norāde saista kaķus un sievietes. Saskaņā ar to, ja kaķis pēkšņi izrāda pastiprinātu interesi par sievietes vēderu, jums vajadzētu būt piesardzīgiem: vai mājdzīvnieks necenšas jums pavēstīt par tuvojošām dzemdībām? Stāsta, ka senatnē, pirms parādījās testi, šie zinātāji “atpazina” grūtniecību, uzliekot kaķi uz sievietes vēdera un vērojot tā uzvedību.

 

Kaķis guļ tev uz galvas

Ja pamosties un blakus tavai galvai guļ kaķis, tas var nozīmēt: Kaķis jūt migrēnu vai galvassāpes un cenšas palīdzēt saimniekam.
Kaķis jūt, ka esat stresā un nevarat atpūsties pat miegā.

Dzīvnieki smalki izjūt cilvēka emocionālo stresu, tāpēc jūsu kaķis var gulēt pie jūsu galvas, jo cenšas aizbiedēt no jums negatīvas domas.

Lasi vēl: Aizsaulē devusies aktrise, kura tika dēvēta par skaistuma dīvu; viņu atrada savās mājās

Kaķis guļ uz muguras

Kaķis guļ uz muguras un mīca yo ar savām mīkstajām ķepām? Nemēģiniet tajā meklēt negatīvu nozīmi un vienkārši ļaujiet kaķim darīt savu lietu.

Iespējams, ka jūsu mīlulis ir “sajutis” sāls nogulsnes jūsu mugurā vai vienkārši sajutis spriedzi mugurā pēc dienas sēdēšanas un veicis jums bezmaksas masāžu. Arī ķepas masāža sniedz atvieglojumu.

Šādā jaukā kontaktā nav nekā slikta – ar nosacījumu, ka jūsu pūkainais draugs ir tīrs un at*ārp*ts.

 

Leave a Comment