Vai ir iespējams lūgt sava viņsaulē aizgājušā radinieku palīdzību un kā to darīt pareizi, lai nelaimes nevajā?

Kopš cilvēki nolēma, ka pēc aizsaulē došanās dvēsele dodas uz debesīm, cilvēki ir meklējuši dažādus veidus, kā sazināties tieši ar šo dvēseli, ticot zīmēm, dažādiem signāliem un aizgājušā radinieku palīdzībai.

Cilvēku rase stiepjas no gadsimtu dziļumiem, un viens cilvēks ir tikai neliela šīs rases daļa. Mums palīdz aizgājušie viņsaulē radinieki, jo mēs esam nesaraujami saistīti kā ķēdē ar visiem savas dzimtas pārstāvjiem. Palīdzība var nākt dažādos veidos.

Aizgājušais radinieks var sapņot un dot kādu mājienu vai padomu. Ja kaut kas aizkavē jūs ceļā, nevajadzētu dusmoties, varbūt tā ir zīme no jūsu senčiem.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Vai arī jums nācās atgriezties mājās, jo esat aizmirsis, piemēram, telefonu, nevajag sev pārmest par kavēšanos, varbūt tā nav nejaušība, un aizgājušā radinieku dvēseles pasargā jūs no kādas neatgriezeniskas kļūdas, ko esat steigā pieļāvis.

Dažkārt mēs nelūdzam palīdzību, bet tā nāk pie mums. Ir tik daudz stāstu, ka aizgājēji paši nāk pie dzīvajiem un brīdina par briesmām, sniedz palīdzību, izsaka neapmierinātību, dod padomu.

Ja aizgājušā radinieki no debesīm palīdz dzīvajiem uz Zemes, tad mums vajadzētu būt par to pateicīgiem un neaizvērt acis uz mums sūtītajiem signāliem.

Un ko darīt, ja esam nonākuši krustcelēs un nezinām, kā mums rīkoties? Kam lūgt palīdzību un padomu? Ja esat izmēģinājuši visas iespējas, bet nevarat atrast atbildes uz jautājumiem, kas jūs mocīja, tad varat mēģināt nodibināt saziņu ar saviem aizgājušajiem radiniekiem.

Lasi vēl: Jums uzspīdēs veiksme: Šīs 3 zvaigžņu zīmes var sagaidīt labas ziņas 2024. gada 24. jūlijā

Mēģiniet mentāli uzrunāt savus aizgājušos radiniekus. Stipras senču saites, kas saista vairākas paaudzes, neļaus viņiem atstāt jūs nepatikšanās, un jūs saņemsiet mājienu vai padomu par savu lūgumu.

Kā to var izdarīt?

Lai lūgtu palīdzību kādam no radiniekiem, jums ir jānāk pie viņa kapa ar ziediem, ēdienu, visu izklājiet un aprunājieties ar aizgājēju. Labāk ir runāt ar sevi, domās, lai jūs nedzirdētu citas kapsētā esošās Dvēseles.

Jūs varat ar savu balsi traucēt viņu mieru. Tikai neaizmirstiet, ka nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot aizgājušo tuvinieku palīdzību. Galu galā viņi jau ir nodzīvojuši savu zemes dzīvi un ir pelnījuši mieru. Ja jūs pārāk bieži lūgsiet palīdzību šiem radiniekiem, viņi paņems cilvēku savā pasaulē.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment