Atklātas detaļas par pazudušo ūdens motociklistu, kurš iekrita jūrā un līdz šim brīdim nav atrasts

Atklātas detaļas par pazudušo ūdens motociklistu, kurš iekrita jūrā un līdz šim brīdim nav atrasts. Izskan dažādas versijas par šo atgadījumu un kādēļ ir šāds rezultāts. 

Diemžēl šis atgadījums pāršalca visu Latviju un pat ārvalstis. Daudzi pārdzīvo, ka viens vīrietis vēl nav atrasts. Kā zināms viens vīrietis iekritis ūdenī un līdz šim brīdim nav atrasts.

Divi vīrieši pazuda jūrā, braucot ar ūdens motocikliem brīvdienās. Viens no viņiem pats izpeldēja krastā, bet otra vīrieša meklēšana ir noslēgusies, jo pēc speciālistu domām tik ilgi neviens jūrā nevar izdzīvot.

 

Kāpēc mājās nevar turēt naudas koku: briesmīgais naudas koka senais noslēpums

Nacionālo bruņoto spēku Krasta apsardzes dienesta priekšnieks Krists Kristlībs skaidro, ka jūrā attālums nav mērāms kā uz sauszemes, tur ir daudz sarežģītāk.

“Maršruts no Kaltenes uz Roņu salu ir aptuveni 40 kilometri. Jūrā ar ūdens motociklu, laikapstākļi var ātri mainīties, var rasties tehniska problēma. Un viss,” saka Kristlībs.

Krasta apsardzes dienesta priekšnieks Kristlībs kartē rāda plānoto maršrutu, kurā sestdien no rīta devās 16 cilvēku liela grupa ar ūdens motocikliem.

Salāti ar sarkanajām zivīm, kas pārspēs visus citus ēdienus

Pēc dažām stundām Igaunijas Apvienotais jūras un gaisa meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs saņēma ziņu, ka divi no braucējiem nav atgriezušies uz sauszemes.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kas tieši notika un kāpēc vīrieši nošķīrās no pārējās grupas 

Leave a Comment