Vai ir iespējams lūgt sava viņsaulē aizgājušā radinieku palīdzību un kā to darīt pareizi, lai nelaimes nevajā?

Tāpat jāatceras, ka, ja pēc radinieka viņsaulē došanās esat nestabilā emocionālā stāvoklī, jums vajadzētu atturēties no sarunām ar viņu. Šajā pasaulē ir daudz dēmonu, kuri vienmēr ir gatavi ievest skumju nomākto cilvēku kārdinājumos, viņi viegli pārģērbjas par aizgājušajiem un sarunājas ar aizgājējiem , lai iedvestu cilvēkam netaisnas domas.

Tikai tad, ja esat stabilā stāvoklī, esat samierinājies ar zaudējumu, tad ir pieļaujams uzrunāt viņus.

Bet, ja aizgājušā radinieka kaps atrodas tālu un nav iespējas to apmeklēt, tad kā gan jūs varat sazināties ar mūsu senču domām? Viens no šādiem veidiem var būt meditācija par dzimtas koku.

Paņemiet tīru papīra lapu un lapas apakšā vidū uzzīmējiet apli, ja esat sieviete, vai kvadrātu, ja esat vīrietis. Kā jūs saprotat, zemākais skaitlis reprezentēs jūs. Tagad, virzoties uz augšu, mēs pievienosim jūsu senču septiņas paaudzes.

Uz augšu uzzīmējiet divas paralēlas līnijas un uzzīmējiet kvadrātu un apli. Tie būs jūsu vecāki. No jūsu tēva un mātes novilkt vēl četras paralēlas līnijas un atkal uzzīmēt divus kvadrātus un divus apļus.

Iegūsiet savus vecvecākus no tēva puses un vecvecākus no mātes puses. Tā būs jūsu senču trešā paaudze. Un tā turpiniet zīmēt līdz pat septītajai paaudzei, kur jums jāiegūst sešdesmit četri apļi un kvadrāti, kas simbolizē jūsu vecvecvecvecākus.

Trešā paaudze – mūsu vecvecvecāki ir atbildīgi par mūsu spējām, talantiem, intelektu. Trešā paaudze simbolizē četrus elementus: uguni, ūdeni, zemi, gaisu.

Ja esat sieviete, jūsu vecmāmiņa no tēva puses iemieso Gaisa stihiju un visu, kas saistīts ar kontaktiem, sakariem, komunikācijas prasmēm.

Lasi vēl: “Nākamā vasara būs pavisam citāda.” Klimatologs pastāstīja, kā laikapstākļi mainīsies turpmākajos gados

Tava vecmāmiņa no mātes puses simbolizē Uguns stihiju un ir atbildīga par taviem radošajiem talantiem un visiem centieniem. Tavs vectēvs no tēva puses ir atbildīgs par Ūdens elementu un visu, kas saistīts ar misticismu.

Savukārt tavs vectēvs no mātes puses attiecīgi iemieso Zemes elementu un ir atbildīgs par tavu attieksmi pret materiālajām vērtībām.

 

Leave a Comment