Vai Covid-19 vakcīnas būs atpakaļ: ”Šo sistēmu iecerēts vēl saglabāt, jo vīruss nekur nav pazudis”

Covid-19 sertifikāti var šķist tālas atmiņas, taču šī sistēma joprojām darbojas, jo koronavīruss nav pazudis. Tiem, kuri ir saņēmuši revakcināciju un pēc tam saslimuši ar Covid-19, tiek izsniegta recidīva izziņa, kurā arī fiksēts revakcinācijas saņemšanas fakts.

Kāpēc mēs turpinām virzīties uz priekšu, pat ja šķiet, ka viss ir pret mums? Neatkarīgi no tā, kad persona saslimst ar Covid-19, ja pirms saslimstības ir saņēmusi vismaz vienu revakcīnu vai 3.vakcināciju, tā kopā ar apliecību par saslimšanu saņems jaunu vakcinācijas sertifikātu.

Tas norāda datumu, kad ir paredzēts saņemt revakcīnu, kā arī konkrēto vakcīnas veidu. Šis ir pilnīgi jauns vakcinācijas sertifikāts.

Lasi vēl: Labas ziņas: Šai cilvēku kategorijai darba devējiem būs jāizmaksā piemaksas šādā summā

Gulbe stāsta, ka ir gadījumi, kad saistībā ar saslimšanu ar Covid-19 tiek pagarināts primārās vakcinācijas sertifikāts. Sertifikāta derīguma termiņš beidzas pēc 180 dienām, un tad tas tiek svītrots no derīgo sertifikātu saraksta.

Lai gan nav datu, kas apstiprinātu, cik cilvēku sertifikātus lejupielādē un izmanto, teorētiski jebkurš darba devējs vai pakalpojumu sniedzējs tos var pieprasīt brīvprātīgi.

Trešo devu saņēmušajiem sertifikāts nebeidzas, lai gan apliecības tehniskais derīguma termiņš nereti beidzas. Ja tas nedarbojas, mēģiniet to dzēst un lejupielādēt vēlreiz.

 

Leave a Comment