Uz laimes spārniem: kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem īpaši veiksies nākamajā, Zaļā Koka Pūķa gadā

Nākamajā, 2024. gadā galvenais zodiakālā apļa patrons būs spēcīgais un enerģiskais Pūķis. Kā pielabināt šo mītisko dzīvnieku un piesaistīt savā dzīvē veiksmi un labklājību?

Ikviens cilvēks vēlas, lai visi viņa plāni un vēlmes Jaunajā gadā īstenotos ātri un viegli, kā uz burvja mājienu. Labā ziņa ir tā, ka 2024. gadā, kuru aizvadīsim Pūķa enerģijas ietekmē, šāda iespēja noteikti radīsies. Taču zodiakālā apļa pārstāvjiem pašiem būs jāpieliek nopietnas pūles savas laimes kaldināšanā, jo varenais gada saimnieks visus nebūt nelutinās.

Par to, kā zodiaka zīmes savā dzīvē var piesaistīt veiksmi un laimi Pūķa gadā, izvairoties no garā gada negatīvās karmas, stāsta praktizējoša astroloģe un psiholoģe Mila Angarova.

 

Kā piesaistīt veiksmi un laimi Pūķa gadā

Kopš seniem laikiem Pūķis ir baudījis lielu cieņu Padebešu impērijas (Ķīnas) iedzīvotāju vidū. Saskaņā ar senu leģendu par ķīniešu kalendāra simbolu izcelsmi, mītiskais dzīvnieks ir vienīgais no plašā dzīvnieku saraksta, kas varēja brīvi lidināties debesīs, peldēt dziļā jūrā un pēc vēlēšanās parādīties un pazust.

Pūķim ir pakļautas visas iespējamās stihijas, viņš ir nenogurdināms un mērķtiecīgs. Tāpēc nemaz nav pārsteidzoši, kāpēc cilvēki visā pasaulē ar lielu nepacietību gaida 2024. gada atnākšanu. Saskaņā ar ķīniešu ticējumiem nākamais gads būs piepildīts ar mutuļojošu enerģiju un dāvās daudz iespēju personīgās izaugsmes un karjeras jomā.

Īpaši ražīgs un atmiņā paliekošs 2024.gads būs apņēmīgiem un proaktīviem zodiakālā apļa pārstāvjiem. Pārmērīga pasivitāte un kautrība, gluži pretēji, atbaidīs Pūķi.

Pirmais nozīmīgais gada pavērsiens būs pavasara Mēness aptumsums, kas notiks 25. martā un norisināsies Svaru zīmē.

Daudzu zodiaka zīmju pārstāvjiem priekšplānā izvirzīsies komunikācijas jautājumi. Nav izslēgtas uzmācīgas domas par vides maiņu, jaunu draugu iegūšanu un šķiršanos no vecajiem. Nav iespējams precīzi pateikt, vai šim notikumam būs negatīva vai pozitīva ietekme.

Turklāt Pūķis saskaņā ar ķīniešu medicīnu ir atbildīgs par gremošanu. Tāpēc uztura tēma atkal var kļūt aktuāla daudzu cilvēku dzīvē. Pirmajos nākamā gada mēnešos vēlams pārskatīt sava uztura paradumus: atteikties no neveselīgas pārtikas un izveidot sabalansētu ēdienkarti.

Svarīgas astronomiskās parādības ar to nebeidzas. Nedaudz vēlāk – 2024. gada 8. aprīlī – debesīs notiks pilns Saules aptumsums.

“Norisināsies neticams notikums – Vērša zīmē pulcēsies liela planētu kopa. Un tādējādi tas sagādās milzīgu enerģijas plūsmu, lai īstenotu plānus un izmantotu iespēju mainīt savu dzīvi,” sacīja astroloģe Angarova.

Vērsis ir Zemes stihijas zīme, kas tradicionāli tiek saistīta ar uzkrāšanu. Šis būs lielisks brīdis lielu darījumu noslēgšanai un ieilgušu naudas jautājumu atrisināšanai.

“Iespējams, būs konkrēti varianti, kā mainīt finanšu plūsmas: tev var izteikt priekšlikumus, par kuriem iepriekš pat neesi domājis. Aprīlī svarīgākais ir nepalaist garām iespēju,” iesaka eksperte.

 

Laimīgākās zodiaka zīmes 2024. gadā

Visu zvaigznāju pārstāvju vidū Pūķim būs savi favorīti. Veiksme gaidāma spilgtākajām un enerģiskākajām zodiaka zīmēm. Un, kas nav pārsteidzoši, gada simbols būs īpaši labvēlīgs Uguns stihijai piederošajām zodiaka zīmēm.

Lasi vēl: ”Lidl” paziņo svarīgus jaunumus, kuri būs aktuāli jau pēc pāris dienām! Ne visi klienti ir priecīgi

Lauva

Lauvas, kas mīl uzmanību un darbojas ar plašu vērienu, 2024. gadā nepārprotami sajutīs mītiskā Pūķa atbalstu. Svarīgi ir nebaidīties, bet gan pārliecinošiem un izlēmīgiem soļiem sasniegt visus izvirzītos mērķus.

“Šis gads tev pavērs daudz iespēju, tāpēc nepalaid tās garām. Centies neielekt pēdējā vagonā, bet gan nonākt pirmajā,” uzsver astroloģe.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment