Uz laimes spārniem: kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem īpaši veiksies nākamajā, Zaļā Koka Pūķa gadā

Strēlnieks

Otra zodiaka zīme, kas 2024. gadā noķers veiksmi aiz astes, ir Strēlnieks. Šajā zīmē dzimušajiem Uguns stihijas pārstāvjiem zvaigznes sola lielāku labvēlību nekā līdz šim. Viņu priekšā pavērsies jauni apvāršņi un nekas nespēs izjaukt viņu ieceres.

“Tāpēc esi aktīvāks, zinātkārāks un radošāks savu mērķu sasniegšanā. Tavas veiksmes galvenais priekšnoteikums nākamajā gadā ir pozitīva attieksme,” pauž Angarova.

 

Svari

Pūķis būs pretimnākošs ne tikai Uguns stihijas zīmēm. Viņa spēcīgo ietekmi sajutīs arī citu zvaigznāju pārstāvji, jo īpaši Svari. Pavasarī gaidāmais Mēness aptumsums radikāli mainīs Svaru dzīvi, sarūpējot jaunas interesantas un perspektīvas iepazīšanās.

Būtiski uzlabojumi gaidāmi mīlestības un darba jomās. Svariem galvenais uzdevums ir būt īstajā vietā īstajā laikā. Lai to izdarītu, ir svarīgi pamanīt Visuma sūtītās slēptās norādes.

 

Vērsis

Vēršiem, neskatoties uz viņu mierīgo un līdzsvaroto raksturu, 2024. gadā būs daudz patīkamu pārsteigumu. Pūķis visvairāk vērtē mērķtiecību un neatlaidību, kas piemīt šīs Zemes stihijas pārstāvjiem. Tieši šīm īpašībām būs svarīga loma nākamajā gadā.

“Galvenais ir radīt pamatu jauniem panākumiem. Koncentrēties uz savām stiprajām pusēm un izmantot savu pievilcību. Tad tev noteikti viss izdosies,” prognozēja eksperte.

Būtu labi, ja Vērši nākamajā gadā pievērstos sportiskām nodarbēm. Ieciklēšanās tikai uz darba pienākumiem ir saistīta ar labklājības pasliktināšanos un stagnācijas perioda sākumu, viņa brīdina.

 

Kā garais gads ietekmēs visas zodiaka zīmes

Kopš seniem laikiem tiek uzskatīts, ka garā gada sākums noteikti sola neveiksmes un nepatikšanas. Tāpēc daudzi nopietni baidās, ka garais gads kombinācijā ar enerģisko Pūķi nenesīs pasaulē laimi un labklājību, bet gan haosu un apjukumu.

Patiesībā labiem cilvēkiem nav jābaidās no sliktiem dzīves pavērsieniem. Unikālā gadā, kad 29. februāri pieskaita ierastajām 365 dienām, negatīva karma piemeklēs tikai tos, kuri to patiešām ir pelnījuši – krāpniekus un negodīgus, viltīgus cilvēkus.

“Pūķis, kas valdīs 2024. gadā, ir garīgās saiknes un atdzimšanas simbols. Un tas savieno materiālo un garīgo pasauli. Līdz ar to ir liela varbūtība, ka situācija attīstīsies pozitīvā gultnē,” komentē astroloģe.

Pēc viņas teiktā, Pūķis ir gatavs palīdzēt īstenot ieceres tiem, kuri nebaidās no grūtībām.

 

Astroloģe min 3 galvenos padomus, kas palīdzēs tev piesaistīt veiksmi un labklājību Jaunajā gadā:

1. Neturies pie pagātnes:

“Atlaid visu, kas pagājis. Jo tas izsūc mūsu enerģiju un neļauj ātrāk virzīties uz priekšu,” sacīja eksperte.

Lasi vēl: Latvijas iedzīvotāji saņem satraucošus zvanus no likumsargiem – kas notiek?

2. Ievies savā dzīvē kaut ko jaunu:

“Tie var būt dažādi mācību kursi, ceļojums, iepazīšanās. Ienes jaunu enerģiju,” piebilst eksperte.

3. Iegādājies nelielu telpaugu:

Tam pieaugot, tev izdosies īstenot visus savus plānus un mērķus.

 

Leave a Comment