Uz ielas atrasts vīrieša ķermenis; diemžēl izrādās, ka tas ir atpazīstams cilvēks sabiedrībā

Pavisam nesen policija ziņoja, ka uz ielas ir atrasts miris vīrietis. Tikai vēlāk nāca klajā informācija, kas tas ir par vīrieti un kā viņš ir gājis bojā. 

 

Maskavas ziemeļos pie vienas no daudzstāvu ēkas ieejām atrasts vīrieša līķis. Notikuma vietā ieradās mediķi un konstatēja viņa nāvi. 25. janvārī kļuva zināms, ka mirušais ir seriāla “Tilts” scenārists un bijušais pārraides “Anšlag” redaktors Dmitrijs Kurilovs. Informācija par to izplatījās plašsaziņas līdzekļos.

Kurilova sieva Svetlana informāciju par vīra nāvi apstiprināja. Sieviete atteicās sīkāk komentēt situāciju, taču sacīja, ka Dmitrijs Nikolajevičs bija ļoti slims.

Dmitrijs Kurilovs dzimis 1966. gadā Kostromā, bijis televīzijas šova “Anšlag” redaktors, paspējis piedalīties gandrīz piecdesmit filmu un seriālu, tostarp “Muhtara atgriešanās”, “Jūsu godība” un “Policijas iecirknis” darbā.

Lasi vēl: Esi uzmanīgs! Šīm 3 zodiaka zīmēm pats Visums rāda, ka nākošā nedēļa būs emocionāla un piesātināta

Dmitrijs Nikolajevičs bija arī scenārija autors zviedru-dāņu detektīvseriāla “Tilts” krievu adaptācijai. Savas dzīves pēdējos gados Kurilovs strādāja pie seriāla “Tiesu izpildītāji”, kam vajadzētu iznākt 2023. gadā.

 

Leave a Comment