Esi uzmanīgs! Šīm 3 zodiaka zīmēm pats Visums rāda, ka nākošā nedēļa būs emocionāla un piesātināta

Tas var būt pavisam jaunas astroloģiskās sezonas sākums, taču šī mēneša nežēlīgi atklātā Veneras Saturna savienojuma sekas turpina vajāt mūsu galvas.

Tas varētu šķist negaidīts modināšanas zvans, it īpaši, ja destruktīvais Urāns ir tieši tajā pašā dienā.

Taču pienācis laiks sakopt, tāpēc trim zodiaka zīmēm būs visneveiksmīgākā nedēļa no 30.janvāra līdz 5.februārim. Lai gan tas ne vienmēr ir iemesls bažām, šajā laikā ieteicams dot priekšroku loģikai, nevis emocijām.

 

VĒRSIS

Nepārprotiet mani nepareizi – Veneras pārvaldīšanai noteikti ir savas priekšrocības, taču pēc pagājušajā nedēļā piedzīvotā fiasko starp Venēru un Saturnu jūs, iespējams, joprojām esat pie pilna prāta.

Tas jo īpaši attiecas uz jūsu finansēm un drošības sajūtu, taču lēna un vienmērīga rīcība uzvar sacīkstēs, un jūs to zināt labāk nekā jebkurš cits. Tāpēc, lai gan jums ir tendence šaubīties par sevi nedēļas sākumā.

Kas attiecas uz Mēnesi jūsu zīmes pirmajā ceturksnī 28. janvārī, droši paļaujieties uz saviem kolēģiem un sabiedrību pēc atbalsta.

Lasi vēl: 5 kaitīgas frāzes, kuras jums nevajadzētu mierināt savu bērnu, pretējā gadījumā jūs kļūsit zaudētājs

Jūsu valdošā dieviete Venēra jau atradīsies Zivju zīmē (kur viņa ir paaugstināta), tādēļ, ja esat savās jūtās vai, iespējams, vairāk saspringta nekā parasti, mūzikas klausīšanās un/vai mākslinieciskās izpausmes var palīdzēt mazināt spriedzi.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 2 zīmes, kurām nākamā nedēļas būs īpaši emocionāla

Leave a Comment