Esi uzmanīgs! Šīm 3 zodiaka zīmēm pats Visums rāda, ka nākošā nedēļa būs emocionāla un piesātināta

SVARI

Ja jums trūkst motivācijas vai, iespējams, jūtaties saspringta par nesen veiktā ieguldījuma rezultātiem, šonedēļ veltiet laiku, lai apkopotu savas domas. Piemēram, nedēļas sākumā Mēness brauks pāri Zivīm, izgaismojot tavu atbildīgo sesto māju, kurā atrodas tava ikdiena, darba rituāli un ar veselību saistīti ieradumi. Tomēr, lai gan jūs esat divtik uzņēmīgs zem šī mēness stariem, jums ir svarīgi būt saudzīgam pret sevi, pat ja tas nozīmē, ka sakopšanai jāatvēl personīga diena.

Lasi vēl: 5 kaitīgas frāzes, kuras jums nevajadzētu mierināt savu bērnu, pretējā gadījumā jūs kļūsit zaudētājs

Veneras (jūsu planētu valdnieka) ieiešana šajā diagrammas apgabalā 26. janvārī palīdzēs nedaudz mazināt spiedienu, taču pirmais mēness ceturksnis (un kuru pārvalda Venēra) 27. janvārī ir vēl viens iemesls, lai integrētu šo līdzjūtību un uzmanību. jūsu intīmās savienības. Neaizsargātība ir lielvara, un jūs neesat viens.

 

STRĒLNIEKS

Ja nedēļas sākumā izjūti enerģijas trūkumu, tad visticamāk tas ir saistīts ar Mēness ieiešanu Zivju zīmē un tavu ceturto māju, kurā atrodas mājas, ģimene un visdziļākās jūtas.

Jūs esat kļuvis jutīgāks pret emocionālajiem strāvojumiem, kas jūs ieskauj, tāpēc atcerieties atšķirt to, kas ir tavs, un to, ko saņemat enerģētiski.

Pārliecinieties, ka jums ir vieta savai audzināšanai un barošanai.

Turklāt Veneras un Saturna melanholiskā saikne pagājušajā nedēļā ietekmēja jūsu trešo prāta māju un jūsu iekšējo loku.

Sekas (nemaz nerunājot par aprobežotības sajūtu un vispārēju drūmumu) var neapzināti ieplūst tavā ikdienas rutīnā, īpaši 28. janvārī Mēness pirmajā ceturksnī Vērša zīmē.

Lasi vēl: Nosaukti pieci augi mājā, lai pasargātu no apkārtējo skaudības un ļaunas acs

Tomēr tas ir atkarīgs no tā, cik atvērts esat ar saviem mīļajiem.

Leave a Comment