Nosaukti pieci augi mājā, lai pasargātu no apkārtējo skaudības un ļaunas acs

Ja esat augu mīļotājs, jums ir labas ziņas, jo tās tiek izmantotas ne tikai dekorēšanai un gaisa attīrīšanai, bet dažiem ir arī ārstnieciskas un ezotēriskas īpašības, kas palīdz atvairīt skaudību un sliktu noskaņojumu.

Šeit ir 5 augi, kas jums vajadzētu būt jūsu mājās. Aizsargājiet savas mājas ar šiem augiem!

1. Baziliks

Baziliks ir viens no visbiežāk izmantotajiem augiem tīrīšanas rituālos gan cilvēkiem, gan mājoklim, jo ​​tas pasargā no skaudības un tā smarža rada harmonijas un miera atmosfēru.

Tātad, ja jūsu mājās ir baziliks, pozitīva enerģija sāk plūst katrā jūsu mājas stūrī.

Bet, ja tam nav vietas, neuztraucieties, baziliku varat iestādīt nelielā podiņā, ko var novietot pie mājas ieejas, lai tas nelaiž iekšā sliktās vibrācijas.

2. Alveja

Alveja tiek uzskatīta par vienu no visspēcīgākajiem augiem skaudības bloķēšanai un atvairīšanai, tāpēc tai nevajadzētu trūkt jūsu mājās. Šo augu izmanto arī labklājības un pozitīvas enerģijas piesaistīšanai.

Novietojiet alvejas augu pie ieejas mājā, ja tas nav iespējams, varat to novietot dzīvojamā istabā. Ja tas izaug liels un lapots, jūsu mājās nāks veiksme, bet, ja redzat, ka tas vīst, tas norāda, ka tas bloķē skaudību.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām baltā svītra atklāsies 2023. gada februārī: Tamāras Globas viedoklis

3. Bambuss

Bambuss ir sens augs, kam piedēvētas ārstnieciskas un ezotēriskas īpašības, taču to izmanto arī dažādās nozarēs, piemēram, celtniecībā.

Šis augs palīdz ienest mājās labklājību un mieru, tādēļ, ja jums tā nav, varat to iegādāties un ievietot viesistabā, lai radītu harmoniju savās mājās. Tās izskats rada mierīguma sajūtu, tāpēc to izmanto arī stresa novēršanai.

Turpini skatīt pārējos divus augus nākošajā lapā

Leave a Comment