Tu būsi pārsteigts: kāpēc gan nevajadzētu gulēt visu nakti no 18. līdz 19. jūlijam!?

18. jūlija nakts ir ļoti īpaša. Uzziniet, ko jūs varat un ko nevarat darīt šajā dienā un kāpēc jums nevajadzētu gulēt visu nakti. Šim ir nozīme jūsu turpmākajā dzīvē. 

Mēness dejošana

18. jūlijā, pienākot vakaram, sākās Mēnešu brīvdiena. Cilvēki skatījās, kā mēness “dejo”.

Ja Mēness mirdzēja, tā krāsa mainījās no sudraba uz zeltainu, ja tas paslēpās aiz mākoņiem un pēc tam atkal parādījās, tas solīja veiksmīgu ražu. Ja mēness spīdēja skaidri un spilgti, tas paredzēja sausu un siltu rudeni.

Taču zīmes redzēja ne tikai zemnieki; senie ticējumi apgalvoja, ka mēness gaismas vērošana šajā vakarā cilvēkiem dod enerģiju un spēku. Un, ja jūs šo nakti pavadīsit dziļā miegā, jūs varat “palaid garām” savu labsajūtu un laimi.

Mēness gaismai ikmēneša dienā vajadzētu iekļūt katrā mājā, piepildīt māju ar veiksmi un uzlādēt to ar pozitīvu enerģiju. Tāpēc neaizsedziet logus aizkariem.

Ko nevar un ko nedrīkst darīt 18. jūlijā?

Nav vēlams pārslogot ķermeni ar smagu darbu vai pārtikas pārpilnību, lai nepiesaistītu nopietnas slimības. Ir svarīgi arī kontrolēt savu runu. Tenkas, svešu un savu noslēpumu izpaušana var radīt lielas problēmas. Centieties izvairīties no negatīvām emocijām un neizspiediet tās uz citiem, jo ​​tas var radīt sekas.

Ja runājat par citu cilvēku nepatikšanām, ziniet: visas bēdas, par kurām jūs runājāt, atgriezīsies pie jums. Vējā izmests kaitīgs vārds nepaliek neatbildēts, un apmelojumi atgriezīsies nelaimes veidā.

Dienu nav ieteicams pavadīt vienatnē. Uzaiciniet savus draugus vai apmeklējiet viņus pats. Jautrība un smiekli piesaistīs jūsu mājām veiksmi un labklājību. Komunikācija, silti vārdi un laipnas domas radīs laimes atmosfēru, kas būs ar jums visu gadu.

Saskaņā ar leģendu, ja jūs ievaino 18. jūlijā, brūce dzīs ļoti ilgu laiku. Izvairieties no asiem priekšmetiem un esiet īpaši uzmanīgs. Citi aizliegumi ir šādi: iestājoties tumsai, jāpārtrauc visas iepriekš darītās darbības. Mēnesim tas var nepatikt, ja turpināsiet strādāt.

Tā vietā atpūtieties, pastaigājieties, ieturiet vakariņas vai tējas ceremoniju un pavadiet laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Starp citu, lai šajā dienā piesaistītu bagātību un labklājību, Mēness formā tika cepti cepumi un citi saldumi, kas tika dalīti ar viesiem.

Neatklāj savus plānus un sapņus citiem cilvēkiem. Tas var novērst to pabeigšanu. Izmantojiet šo laiku plānu veidošanai – domu spēks šajā laikā ir īpaši spēcīgs.

Lasi vēl: Superīga recepte marinētiem gurķīšiem: burkas saturs nekad neuzbriest un neuzsprāgst

Matu griešana un kopšana nav aizliegta. Šī ir arī laba diena, lai apprecētos vai atbrīvotos no vecām lietām. Viss, kas tiek darīts šādās dienās, sola panākumus.

 

Leave a Comment