Tramps apglabāja bijušo sievu golfa laukumā; izskan arī patiesais iemesls

Donalda Trampa pirmā sieva Ivana Trampa nomira jūlijā, 73 gadu vecumā. Viņa tika apglabāta golfa laukumā, kur bijušais ASV prezidents un viņa ģimene pavada daudz laika.

Tagad medijos tiek rakstīts, ka neparastā apbedīšanas vieta tika izraudzīta tāpēc, ka Tramps tādā veidā varēs ieekonomēt nodokļus.

Ivanas Trampa kaps atrodas Bedminsterā, Ņūdžersijā līdzās Trampa Nacionālā golfa kluba pirmajai bedrītei. Uz kapa ir uzstādīts granīta akmens ar gravīru un nolikts baltu ziedu vainags, raksta laikraksts The Guardian.

Izdevums norāda, ka šādā veidā Trampa golfa klubs var saņemt tādus pašus atvieglojumus kā kapsētas, kuras, saskaņā ar Ņūdžersijas nodokļu kodeksu, ir atbrīvotas no nekustāmā īpašuma nodokļa, kā arī no nodokļiem, kas jāmaksā pārdošanas gadījumā, ienākuma nodokļiem utt.

Lasi vēl: Latvijā dzīvojošā Džūlija Vanga prognozē: Zodiaka zīmes, kurām gaidāmi laimīgi notikumi jūlija beigās un augusta sākumā

Jāatzīmē, ka šāda ideja radās nebūt ne šodien: Tramps jau vairākus gadus plānoja izmatot daļu no sava golfa kluba kā kapsētu. Jau iepriekš saskaņošanai ar Ņūdžersijas štata institūcijām tika iesniegs projekts par “nelielas ģimenes kapsētas” izveidi, un līdzās tam arī papildus privātas kapsētas izveidi, kur cilvēki varētu iegādāties nelielus zemes gabalus.

Trampam vēl ir kāda interesanta ideja attiecībā uz šo – lasi tālāk

Leave a Comment