Traģiski: talantīgs dziedātājs vien 28 gadu vecumā iet bojā pēc zirnekļa kodiena

Traģiska sēru vēsts pienāca vien pirms neilga laika. Talantīgs un cienījams dziedātājs vien 28 gadu vecumā iet bojā pēc zirnekļa kodiena. 

3-9 dienas (otrais posms) Šajā laikā gars atstāj māju un miesas formu, un Eņģelis sargs to pavada uz debesīm, pasargājot no ļaunajiem gariem. Pēc tam mirušā dvēsele parādās Kunga Dieva priekšā un nožēlo grēkus.

Šis akts dvēselei tiek dots ar lielām grūtībām, jo tai ir jāuzņemas atbildība par to, kas tika darīts Kunga priekšā. Tad dvēsele iepazīstas ar Debesu valstību līdz devītajai dienai.

9.-40. diena (trešais posms) Un šeit gars devītajā dienā nokrīt ellē. Šeit dvēsele piedzīvo visdažādākos kārdinājumus. Izmēģinājumi parāda, cik ļoti garīgais ķermenis spēj kontrolēt savas vēlmes un netikumus.

 

Traģisks atgadījums: Zirnekļa kodiena dēļ 28 gadu vecumā miris populārs Brazīlijas dziedātājs Darlins Moraiss. 

Zirneklis iekļuva dziedātāja mājās Brazīlijas ziemeļaustrumu pilsētā Miranortē un 31. oktobrī vispirms uzbruka dziedātājam viņu sakožot, tad arī viņa audžumeitai. Dziedātājam zirneklis iekodis sejā, bet audžumeitai kājā.

Dziedātāja sieva norādīja, ka cietušais sūdzējies par vājumu, un pēc kodiena pēdas kļuva violetas. Stāvoklim pasliktinoties, 5. novembrī viņu nogādāja slimnīcā, bet nākamajā dienā viņš mira.

Lasi vēl: Jaunlaulātie atvadījās no viesiem un devās uz savu istabu. Bet tad notika nelaime, kas visiem lika šausmās sastingt

Audžumeitas stāvoklis ir stabils un viņa atveseļosies pilnībā. Dziedātājam palika sieva, sešus un vienu gadu veci kopīgi bērni, kā arī 18 gadus vecā audžumeita.

Par jaunā dziedātāja nāves cēloņa versiju tiek uzskatīta alerģiska reakcija uz zirnekļa kodumu. Pagaidām nav zināms, kādas sugas zirneklis viņam bija iekodis.

 

Leave a Comment