Neviens gadiem neiegāja pie vecenītes. Lūk, ko ieraudzīja tur kaimiņiene, kad iegāja dzīvoklī!

Grūti iedomāties likteni briesmīgāku par vientuļām vecumdienām. Katru dienu galva darbojas arvien sliktāk, redze un dzirde pasliktinās. Problēmas, kas uzkrājas garajos mūža gados, draudīgi atgādina par sevi. Tomēr palīdzību gaidīt ir bezcerīgi.

 

Vienīgais, uz ko var paļauties, ir iekrājumi, kuri kūst aizvien ātrāk, un pensija. Turklāt daudzi vientuļie vecīši nereti baidās, ka, uzticējušies svešiniekam, zaudēs to mazumiņu, kas viņiem vēl atlicis!

39 gadus vecā trīs bērnu māte Lusija Allena jau 21 gadu dzīvoja savā Londonas dzīvoklī. Lielāko šī laika daļu sieviete mēģināja izveidot attiecības ar veco kaimiņieni. Tomēr vecenīte bija ļoti noslēgta un, turklāt, cietusi no kādas psihiatriska traucējuma.

Tikai nesen Lusija ieguva vecenītes uzticību un varēja iegriezties viņas istabā. Tur ieraudzītais šokēja Lusiju. Tik daudz laika, nabaga sieviete bija dzīvojusi netīrībā, kas bija briesmīgi. Vēl jo vairāk – Lusija atklāja, ka kaimiņiene nebija mazgājusies veselus 13 gadus!

Vecas, salauztas mēbeles, saplēsts apģērbs, netīrumu kārta uz grīdas – ar katru šādu atklājumu misis Allenas sirds sašaurinājās no žēluma. Turklāt vecajā ledusskapī vecenītei nebija ēdiena, bet apakšējā plauktā mita melnais pelējums.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Leave a Comment