Toms Bricis paziņo ilgi gaidītos jaunumus par pavasari! Vai beidzot varam atvadīties no ziemas pavisam?

Vai beidzot varam atvadīties no ziemas pavisam, par to pastāstīja Toms Bricis. Kā tiek ziņots, tad Austrumeiropai tuvojas siltuma ciklons, kurš pārņems arī Latviju.

Nedēļas nogalē Latvijā gaidāma ievērojama gaisa temperatūras paaugstināšanās, atsevišķos novados sasniegs tuvu 10 grādiem. Sagaidāms, ka līdz ceturtdienai laikapstākļi saglabāsies samērā stabili.

Nākamajā naktī gaisa temperatūra Latvijas lielākajā daļā svārstīsies ap 0 grādiem, bet Vidzemes un Latgales austrumu rajonos pazemināsies līdz -5 grādiem. Gaisa temperatūra visas dienas garumā sasniegs 1 līdz 4 grādus.

Palaikam gaidāmi arī nelieli nokrišņi, tostarp lietus un sniegs. Latvijā gan piektdien, gan sestdien gaidāma ievērojama temperatūras paaugstināšanās. Temperatūra paaugstināsies līdz 5 līdz 9 grādiem, nedaudz vēsāks laiks no 2 līdz 4 grādiem piektdien būs valsts austrumu daļā.

Siltākais laiks, sasniedzot līdz 9 grādiem, piektdien gaidāms Dienvidkurzemes rajonā un Liepājā, bet sestdien Zemgales rajonā. Turklāt šajās dienās īslaicīgi līs.

Sagaidāms, ka Vidzemē uz kokiem un virsmām uzkrāsies apledojums Tomēr daudzās vietās uz vietējiem ceļiem būs ledus apstākļi, padarot tos ļoti bīs.t.a..m.us. Tuvākajās dienās upēs būs vērojama ūdens līmeņa paaugstināšanās.

Lasi arī: Slikti jaunumi Hosama Abu Meri dzīvē

Lasi arī : “Sagaidāma Pavisam nebijusi veiksme!” Globa nosaucis Trīs zīmes, kurām šajā gadā “viss tiks uzlikts uz paplātes”

Paredzams, ka Kurzemes un Zemgales upju ledus klātie posmi piedzīvos ”ledus iešanu”, Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs paredz šādu notikumu. Visvairāk ūdens līmeņa paaugstināšanās gaidāma Zemgales upēs.

 

Lūk, arī zināms – vai beidzot pavasaris būs klāt!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment