Tautas zīmes 18. augustam: ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no nepatikšanām

Agrāk šī diena bija pazīstama ar vairākām zīmēm un stingriem aizliegumiem, par kuru pārkāpšanu varēja maksāt ar skaistumu, veselību vai naudu. Cilvēki ticēja soda neizbēgamībai, tāpēc centās ievērot nerakstītus noteikumus, no kuriem daudzi mums var šķist dīvaini.

Tautas zīmes 18. augustam: ko nedarīt

18. augustā nevajadzētu pārāk daudz runāt. Jūs varat nejauši nodot savu vai kāda cita noslēpumu, kas būs sākums daudzām problēmām. Turklāt pastāv risks sastapties ar skaudīgiem cilvēkiem. Viņi var likt jums ļaunu aci, tad jūsu plāni netiks īstenoti.

Darba laikā nav ieteicams runāt. Šajā dienā jums jābūt pēc iespējas uzmanīgākam un uzmanīgākam. Tērzēšana tikai novērsīs jūsu uzmanību no darba, tāpēc pieļausi daudz kļūdu.

Senatnē tika uzskatīts, ka 18. augustā nekad nedrīkst būt slinks. Izvairoties no darba, jūs riskējat saskarties ar nabadzību un nonākt parādos.

Neaizdodiet naudu nevienam, ja neesat gatavs no šīs summas atvadīties uz visiem laikiem. Aizņēmējs neatdos jūsu naudu, iespējams, pat slēpsies no jums.

Lai izvairītos no nepatikšanām, neizejiet no mājas pēc saulrieta. Tumsā labāk pat neskatīties pa logiem. Ja ļaunie gari jūs pamanīs, visa jūsu ģimene nonāks nepatikšanās. Katrā ziņā tam ticēja mūsu senči.

Esiet uzmanīgi ar pārtiku: 18. augustā, pēc seniem uzskatiem, nevajadzētu atstāt atvērtas pannas un katlus. Šī iemesla dēļ ēdiens ātri sabojāsies un būs jāizmet.

Tautas zīmes 18. augustam: ko tu vari darīt

Ražas novākšanas sezona šajā laikā bija tuvu noslēgumam, taču ziemājus vēl varēja iesēt. Cilvēki turpināja strādāt uz lauka, viņiem vēl bija daudz darba.

Ja ticat zīmēm, varat strādāt klētī dārzā: novākt ražu, rūpēties par augiem un sakopt apkārtni.

Būtu arī lietderīgi sākt tīrīt savu māju. Ja nevarējāt paņemt rokās slotu un mopu, tagad ir laiks to salabot. Viņi teica, ka nauda aiziet uz tīru māju. No šī viedokļa spoguļu stāvoklis tiek uzskatīts par īpaši svarīgu.

Lasi vēl: Lai juvelierizstrādājumi mirdzētu kā jauni, jāizmanto šī metode – viegli un mājas apstākļos

Ja tie visi ir notraipīti, putekļaini un svītrainām, jūs nepamanīsit ienākumu pieaugumu. Bet tīri spoguļi var palīdzēt piesaistīt naudas veiksmi.

Ja uz dienu atstāsi visas sev piederošās banknotes pie spoguļa, drīzumā vari rēķināties ar algas pieaugumu, laimestu loterijā vai veca parāda atdošanu. Jebkurā gadījumā tā domāja senos laikos.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment