Tautas zīmes 18. augustam: ko nevajadzētu darīt, lai izvairītos no nepatikšanām

Tā kā šī diena mūsu senču uztverē bija saistīta ar citu pasaules spēku aktivizēšanos, viņi negāja ārā, ja vien nebija absolūti nepieciešams. Iestājoties tumsai, viņi ieslēdzās savās mājās un turējās tālāk no logiem. Vakarā viņi darīja lietas kopā vai vienkārši sarunājās.

Var nodarboties ar rokdarbiem un apgūt jaunus vaļaspriekus. Šāda atpūta palīdzēs aizmirst par raizēm un produktīvi pavadīt laiku.

Tautas zīmes par laikapstākļiem 18. augustā

Kāds būs decembris, rādīs laikapstākļi 18. augustā.

Ja ārā būs bieza migla, tuvākajās pāris dienās kļūs siltāks. Sarkanas debesis saulrietā nozīmē aukstu laiku. Debesis ir apmākušās, bet lietus joprojām nav lijis? Linu raža būs pieticīga.

Lasi vēl: Šīm zvaigžņu zīmēm ir svarīgi savienoties 2024. gada augustā un ja tas notiks mīla būs mūžīga

Ja visu dienu līs, septembris būs slapjš. Krusa – aukstai ziemai. Pērkons dārd visu vakaru – decembris būs sals.

Pamanījuši, ka vardes kurkst, mūsu senči gaidīja siltumu. Ja arī kaķis visu dienu guļ uz muguras, tas nozīmē, ka siltais laiks ievilksies līdz septembrim.

Turklāt Pilnmēness 19. augustā ir pēdējais Pilnmēness pirms rudens Aptumsumu sezonas sākuma un jūtams, ka notikumu un informācijas plūsmas intensitāte pieaug.

Tomēr daudzi no mums nav pieraduši nonākt plūsmas stāvoklī un pārvietoties ar to. Bieži mēs vēlamies visu virzīt. kontrolēt, plānot…Bet šis Pilnmēness Ūdensvīrā, visticamāk, neļaus mums to izdarīt.

Urāns, Ūdensvīra valdnieks, šajā Pilnmēnesī ir ļoti aktīvs, vēl vairāk palielinot nenoteiktību, ko mēs izjūtam. Un, kad Urāns ir aktīvs kopā ar Mēnesi, mēs varam justies notverti.

Šis Pilnmēness aicina mūs samierināties ar pagātni labākai nākotnei.

Šis ir labs laiks, lai mazliet aizmirstu par konvencijām un redzētu, kurp mūs ved Visums. Savādi, bet tagad viss, kas novirzās no normas, var būt visreālākais un daudzsološākais.

 

Leave a Comment