Taro kāršu prognoze aprīļa pirmajai nedēļai: daži būs neticami laimīgi

Jaunā nedēļa no 1. līdz 7. aprīlim būs ļoti piesātināta. Taro kārtis dažām Zodiaka zīmēm spriež par lielu veiksmi, savukārt citas sagaida pilnīga neveiksme.

Uzziniet, kas jūs sagaida pirmajā nedēļā.

Auns

Jaunā nedēļa tev var sākties ar neplānotiem notikumiem vai pat ceļojumiem. Esi gatavs spontāniem ceļojumiem. Viss būs kārtībā, tikai svarīgi ir uzticēties liktenim.

Neuztraucies par sīkumiem, centies koncentrēties uz pozitīvo. Labu notikumu būs daudz vairāk, ja savā dzīvē ielaidīsi pozitīvismu.

Vērsis

Tavā dzīvē ieplūdīs pārmaiņas. Tomēr diez vai tu būsi gatavs visam, ko liktenis tev būs sagatavojis. Visticamāk, tevi skars kāds trieciens.

Centies neieslīgt skumju baseinā. Piesakies draugu atbalstam un lūdz padomu mīļotajam cilvēkam. Uzticams plecs, uz kura atsperties, palīdzēs tev savākties.

Dvīņi

Nākamajās septiņās dienās tev izdosies noķert kādu laimes putnu aiz astes. Tomēr esi uzmanīgs, iespēja var izslīdēt, ir svarīgi to nepalaist garām.

Tu spēsi atrisināt visas savas problēmas un viegli atstāsi aiz muguras visu negatīvo. Papildus tam atvadies no cilvēkiem, kuri tev traucē virzīties uz priekšu.

Vēzis

Tevi gaida brīnumu un priecīgu notikumu nedēļa. Turklāt tev izdosies nopelnīt kādu punktu un piepildīt savu maku ar naudu.

Domā, kā palielināt savus ienākumus. Iespējams, tev izteiks izdevīgu piedāvājumu. Tomēr nesteidzies visam piekrist, izsver plusi un mīnusus.

Lasi vēl: Vēlamais drīzumā piepildīsies: no rīta noteikti sakiet sev šīs frāzes

Nekādā gadījumā nedāvini kā dāvanu ziedu podiņā; mūsu senie senči ticēja, ka tad var notikt šis

 

Lauva

Tev vajadzētu būt pacietīgam. Iespējams, jaunā nedēļa nopietni pārbaudīs tavus spēkus. Centies nekļūt histērisks un apkārtējiem cilvēkiem nesaki pārāk daudz.

Tev vajadzētu atturēties arī no neplānotiem tēriņiem. Taupi naudu un padomā, vai tev ir uzkrājumi nebaltai dienai.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Jaunava

Tevi gaida romantiski piedzīvojumi. Neprecētie Jaunavas satiks savu otro pusīti. Un, ja tev jau ir mīļotais cilvēks, tevi gaida ļoti jaukas dāvanas.

Turklāt neaizmirsti veltīt laiku saviem mājas darbiem. Mājsaimniecības darbi reizēm ir nogurdinoši, taču neatliec svarīgus uzdevumus uz vēlāku laiku.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment