Nepatīkama ziņa visiem, kuri mēdz pārvietoties reizēm ar sabiedrisko transportu! Slikti gan..

Nepatīkama ziņa visiem, kuri mēdz pārvietoties reizēm ar sabiedrisko transportu! Slikti gan, jo šī ziņa neiepriecina simtiem braucēju.. 

Latvijā ir salīdzinoši daudz autobusu, jo sabiedriskais transports, tostarp autobusi, ir viena no galvenajām transporta sistēmām valstī.

Pilsētu un starppilsētu maršrutu autobusu satiksme ir diezgan plaša, nodrošinot regulāru transporta pakalpojumu Latvijas iedzīvotājiem un tūristiem.

Turklāt pastāv arī dažādi starptautiskie autobusu maršruti, kas savieno Latviju ar citām valstīm Eiropā. Kopumā Latvijā ir diezgan labs autobusu satiksmes tīkls, kas nodrošina efektīvu pārvietošanos pa valsti.

 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

 

Lasi vēl: Sinoptiķi ceļ trauksmi par gaidāmo laiku uz otrdienas nakti! Ieteicams atteikties no āra aktivitātēm

Ir daudzi plusi, izmantojot sabiedrisko transportu:

Videi draudzīgāks: Sabiedriskais transports, piemēram, autobusi un tramvaji, var samazināt satiksmes radīto piesārņojumu, salīdzinot ar privāttransportu, jo viens transportlīdzeklis var pārvadāt vairākus pasažierus vienlaikus.

Ekonomisks: Izvēloties sabiedrisko transportu, cilvēkiem nav jātērē līdzekļi degvielai, automašīnas uzturēšanai un parkošanai. Parasti sabiedriskais transports piedāvā arī dažādas cenu atlaides un abonementus, kas var būt izdevīgi regulāriem pasažieriem.

Ērts un drošs: Lielākajām pilsētām ir labi izstrādāts sabiedriskā transporta tīkls, kas nodrošina ērtu un drošu pārvietošanos. Turklāt cilvēkiem nav jāuztraucas par satiksmes sastrēgumiem vai meklēt stāvlaukumus, jo sabiedriskie transporta līdzekļi parasti brauc noteiktos maršrutos un apstājas paredzamās vietās.

Tomēr par spīti visiem plusiem šobrīd šī transporta braucēji ir sacēluši dusmu vētru par izmaiņām. Daudzi nebaidās slēpt savu nepatiku lasot šo ziņu. Skaidrosim, kas gaidāms lasot tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment