Tālbraucējs uz apledojuša ceļa pamanīja meiteni un viņu izglāba, taču tikai tad, kad slimnīcā ieraudzīja viņas dokumentus, viņš saprata, cik nopietna ir situācija

Pagāja ilgs laiks, līdz apziņa atgriezās pie svešinieces. Pamazām bālā āda sāka palikt dabiskajā nokrāsā, un vīrietis jautāja viņas vārdu. Meitene sevi iepazīstināja kā Alīnu.

Taču viņa nesteidzās atbildēt uz jautājumu, kā viņa gandrīz kaila nokļuva sniega vētrā uz pamesta ceļa. Teica, ka tas ir slikts stāsts, un viņa nevēlas to stāstīt. Artūrs uzstāja, jo viņam vajadzēja zināt vismaz dažas detaļas, kad policija sāks viņu mocīt ar jautājumiem.

Tad Alīna nolēma īsi paskaidrot sevi. Protams, viņas vārdi to nepadarīja skaidrāku. Kā meitene teica, vīrs un viņa draugi viņu aizveduši uz ceļa. Viņa teica vīram, ka uzņēmums ir bankrotējis, lai gan tas tā nav. Un viņš, būdams uzņēmuma līdzīpašnieks, nolēma no tā atbrīvoties. Alīna nezināja, ko šis lēmums viņam deva. Bet tas ir viss, ko viņa zina. Tikai pateicoties Artūram, viņa izdzīvoja.

Pa ceļam vīrietis centies saprast, kāpēc viņas vīrs tā rīkojies, taču pie secinājumiem nav nonācis. Pēc stundas viņi sasniedza slimnīcu, kur viņš parasti veda savu meitu. Ārsti nekavējoties devās pie pacienta, kura stāvoklis bija smags. Viņas rokas un kājas bija nosalušas, un viņai kopumā bija grūti pēc tik ilgas uzturēšanās aukstumā.

Ārsts painteresējās, kas ir Artūra draudzene, uz ko viņš atbildēja ar stāstu par viņu satikšanos un paskaidroja, ka šī ir pirmā reize, kad viņu redzēja. Viņš vēl nebija vērsies policijā, jo viņa pirmā prioritāte bija medicīniskās palīdzības saņemšana, kas arī notika. Ārsts teica, ka sazināsies ar varas iestādēm un lūdza Artūru sagaidīt policijas ierašanos.

Ārsts pasauca Artūru parunāties. Viņš uzzināja, ka šī dāma ir ļoti bagāta un pilsētā pazīstama. Tomēr Arturs ne mirkli nedomāja lūgt viņai naudu kā atlīdzību par viņa izglābšanu. Tā vietā viņš vienkārši darīja to, ko darītu katrs cilvēks – viņš neizturēja.

 

Vīrietim nebija noslēpumu, ko slēpt, tāpēc viņš palika slimnīcā. Lai gan viņš nevarēja sniegt nekādu noderīgu informāciju, viņš tomēr juta nepieciešamību izskaidrot notikušo. Drīz ieradās policists un iztaujāja Artūru. Policijai viņš stāstīja tikai to, ko bija uzzinājis no meitenes. Nebija daudz informācijas, ar ko dalīties.

Viņš varēja droši atgriezties mājās pie sievas un meitas. Maša jutās atvieglota, ka spēja izglābt meiteni no drošas nāves.

Rītausmā viņam piezvanīja slimnīca ar lūgumu atgriezties. Alīna ļoti vēlējās satikt cilvēku, kurš bija izglābis viņas dzīvību, un tāpēc viņš to izpildīja. Viņa atpūtās atsevišķā istabā, un, tiklīdz viņu ieraudzīja, viņa sāka izteikt pateicību.

Artūrs samulsa, jo nejutās neko īpašu izdarījis – viņš vienkārši bija bijis īstajā vietā īstajā laikā. Galu galā viņš nevarēja viņu ignorēt – jebkurš būtu viņai palīdzējis tādā pašā situācijā.

Pēc dažām dienām viņš saņēma vēl vienu zvanu no slimnīcas. Šoreiz tas bija no galvenā ārsta. Viņš stāstīja, ka operācijas apmaksai nepieciešamā nauda ienākusi viņa kontā, un tagad atliek vien ierasties klīnikā, lai pierakstītu vizīti un veiktu visas nepieciešamās pārbaudes.

Artūrs bija šokēts, atklājot, ka nauda viņa meitas dzīvības glābšanas operācijai jau ir apstiprināta. Viņš un viņa sieva kopā ar Katju devās uz slimnīcu, un meitene nekavējoties tika ievietota palātā, lai sagatavotos operācijai. Lai gan viņš joprojām nesaprata, kā tas noticis, Artūrs bija pateicīgs, ka viņa meita tiks izglābta.

Pagāja dažas dienas, un drīz viss ļaunākais bija beidzies. Protams, meitai vēl bija vajadzīgs laiks, lai atgūtos, bet tagad viņai bija normāla nākotne. Artūrs un Maša bija kopā ar savu meitu, kad viņa pamodās.

Tajā brīdī istabā ienāca arī Alīna. Vīrietis bija pārsteigts par viņas skaistumu, un viņš saprata, ka viņa ir tā pati meitene, kuru viņš bija redzējis uz ceļa pirms nedēļas.

Lasi vēl: Pazīstama māksliniece noslīka āliņģī: Video redzams kā viņas acis šausmās iepletās pēdējā brīdī pirms viņas nāves

Viņa priecājās, ka meitene jūtas labāk un pēc tam atzinās Artūram, ka viņa ir tā, kas palīdzēja apmaksāt operāciju. Alīna neko neslēpa – viņa ļoti gribēja kaut ko darīt sava glābēja labā. Pateicoties viņam, viņa izdzīvoja. Un viņai bija pietiekami daudz naudas.

Artūra pašaizliedzīgo rīcību, palīdzot meitenei, liktenis atalgoja. Viņš saņēma visas priekšrocības par savu labo darbu.

 

Leave a Comment