73 gadu vecumā miris nopelniem bagāts mākslinieks: ”Mēs visi sērojam”

Šodien tika paziņots, ka miris 73 gadu vecumā ir nopelniem bagātais mākslinieks. Viņš spēlēja vairāk nekā 50 lomu un viņš tika bieži redzēts uz lielajiem kino. 

 

73 adu vecumā miris Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks, teātra un kino aktieris, Krievijas Akadēmiskā jaunatnes teātra (KAJT) mākslinieciskā vadītāja palīgs Viktors Cimbals. Par to pirmdien, 6.februārī, paziņoja teātra preses dienests.

“6. februārī mūžībā aizgāja Krievijas nopelniem bagātais mākslinieks Viktors Aleksandrovičs Cimbals… Palieciet gaišā piemiņā, Viktor Aleksandrovič! Paldies par mīlestību un ziedošanos Jaunatnes teātrim. Mēs atceramies, mēs sērojam,” teikts paziņojumā.

Informācija par atvadīšanās datumu un laiku no aktiera tiks paziņota vēlāk, vēstīts KAJT mājaslapā.

Viktors Cimbals dzimis 1949. gada 27. martā. 21 gada vecumā viņš absolvēja Omskas drāmas studiju, pēc tam sāka spēlēt Kirovas jaunatnes teātrī. 1988. gadā aktieris pabeidza studijas RATI GITIS Alekseja Borodina kursā.

Lasi vēl: Palikušas 6 dienas! Trīs veiksmīgākās zodiaka zīmes, pār kurām nolaidīsies Merkura naudas plūsma un veiksme

Cimbala karjera Krievijas Akadēmiskajā jaunatnes teātrī sākās 1981. gadā. Šeit viņš nospēlēja vairāk nekā 50 lomas, tostarp Tenardjē izrādē “Nožēlojamie”, Kentu izrādē “Karalis Līrs”, Lorenco izrādē “Romeo un Džuljeta” un daudzas citas. Viņš tika iecelts par mākslinieciskā vadītāja palīgu 2000. gadā.

 

COMMENTS

Leave a Comment