Pazīstama māksliniece noslīka āliņģī: Video redzams kā viņas acis šausmās iepletās pēdējā brīdī pirms viņas nāves

Diemžēl šodien pie medijiem nonākusi traģiska informācija par kādu mākslinieci. Diemžēl viena kļūdas dēļ viņa aizgāja aizsaulē. 

Pirms neilga laika kļuva zināmas traģiskas ziņas no Krievijas šovbiznesa pasaules. Nelaime notikusi Baškīrijā, Karaidelas apgabalā, netālu no Čemajevas ciema, sporta atpūtas bāzē “Zvaigzne.”

Ļoti dīvainos un mīklainos apstākļos, ienirstot āliņģī, no šīs dzīves šķīrās krievu un padomju seriālu aktrise, Krievijas un Ukrainas nopelniem bagātā māksliniece Olga Arnoldovna Kogota.

Viņa ir zināma ar savām lomām tādās filmās kā “Buržuja dzimšanas diena”, “Lēdija bezpajumtniece”, “Fēniksa atdzimšana”, “Muhtara atgriešanās”.

Beidzot kļuvušas zināmas 53 gadus vecās aktrises nāves noslēpumainās detaļas. Pirms dažām dienām Olga Koguta ieradās apciemot savus draugus Baškīrijā sporta atpūtas bāzē. Sieviete bija liela veselīga dzīvesveida piekritēja un vadīja savu video kanālu.

Olga peldējās pamestā ledus bedrē, kas atradās divus kilometrus no sporta atpūtas bāzes. Uzstādījusi statīvu un videokameru, sieviete sāka tiešraidē pārraidīt savas aktivitātes un sazināties ar saviem sekotājiem, tieši atrodoties ūdenī.

Lasi vēl: Nepatīkamas ziņas klientiem no CSDD; no aprīļa gaidāmas izmaiņas

Skaidri redzams, ka pēdējā brīdī pirms nāves Olgas acis iepletās šausmās. Pēc provizoriskiem datiem, māksliniece noslīka sirds apstāšanās un asins recekļa atdalīšanās dēļ.

Kā vēlāk tika minēts, tad šis šausmīgais video tika izdzēsts no visiem medijiem.

 

Leave a Comment