”Tagad būs tukšums”: mūžībā devusies atpazīstama sieviete ar izcilu personību

Mirusi Vologdas mēra bijusī vietniece Irina Benke.

Vologda ir pilsēta Vologdas apgabalā Krievijā, apgabala administratīvais centrs. Šī sieviete savā laikā izpelnījās pat visas pasaules atzinību dažādos konkursos un pasākumos.

Savā laikā viņa palīdzēja vēlēšanās uzvarēt pat pašam Jevgēņijam Šuļepovam.  Jevgeņijs Borisovičs Šuļepovs (dzimis 1958. gada 8. jūnijā, Kroplevo ciems, Gryazovetsky rajons, Vologdas apgabals) – Krievijas politiķis, Vologdas apgabala Likumdošanas asamblejas deputāts (kopš 2021. gada – tagad).

Par Irinas Ludvigovnas Benkes nāvi paziņoja Vologdas mērs Sergejs Voropanovs. Viņa piedzima Kazahstānā un studēja Voroņežā. Vologdā viņa nokļuva pēc norīkojuma un tur strādāja 24. skolā par svešvalodu skolotāju.

Скончалась экс-заместитель мэра Вологды Ирина Бенке

Ilgu laiku viņa bija Jevgeņija Šuļepova palīdze, kurš 2008. gadā tika ievēlēts par Vologdas mēru, un šis fakts saistīts arī ar Irinas Benkes nopelniem. Pēc tam viņa strādāja par nodaļas vadītāju, Vologdas mēra vietnieci.

Lasi vēl: Varēs sev atļaut visu: Pāvels Globa nosaucis vienu zodiaka zīmi, kura kļūs par augusta favorītu

“Daudzi iemīļoti sociālie projekti pilsētā parādījās laikā, kad Irina Ludvigovna vadīja informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļu. Viņa daudz darīja TOS sistēmas attīstības labā. Tajā laikā Vologdas teritoriālā pašpārvalde tikai sāka veidoties kā sistēma,” – savā oficiālajā VK lapā rakstīja Sergejs Voropanovs.

2016. gadā pēc Jevgēņija Šuļepova pāriešanas uz valsts domi, Irina Benke pārgāja uz Vologdas apgabala pārvaldi. Bet no 2019. līdz 2021. gadam viņa vadīja Jaroslavļas apgabala sabiedrisko attiecību nodaļu, veselības apsvērumu dēļ šo amatu atstāja.

Leave a Comment