Tāda ir debesu vēlme: 2022. gada septembrī 3 zodiaka zīmes kļūst bagātas

3. septembrī Merkurs atrodas opozīcijā Jupiteram. Šis aspekts rada grandiozus plānus un kardinālas pārmaiņas ikviena cilvēka dzīvē. Bet trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem ir pienācis laiks kļūt bagātākiem.

10. septembrī Merkura iegriešanās retrogrādā padarīs gada pirmos rudens mēnesis visnotaļ iepriecinošu.

No 9. līdz 24. septembrim Neptūns būs opozīcijā Saulei. Noteiktu zodiaka zīmju pārstāvjiem lietas vienkārši ies augšu, un visur tos pavadīs panākumi un veiksme.

Tīģeris 2022. gada septembrī Vēža zīmē dzimušajiem sniegs visus priekšnoteikumus kļūt bagātiem.

Lasi vēl: Ārsts atsaka operāciju Olgai Kambalai, kad ierauga viņas veselības kartes izrakstu!

Nevajag baidīties no kādiem jaunumiem, īpaši tiem, kas saistīti ar jaunu biznesu vai pieprasītām profesijām. Viss strauji mainās un, galvenais, ar lielām nākotnes perspektīvām. Ja izdosies veiksmīgi ieķerties kādā lietā, tad varēs ilgi neuztraukties par savu materiālo stāvokli. Nevajag baidīties riskēt, protams, saprāta robežās. Biežāk ieklausieties savā intuīcijā, tā aizvedīs pareizā virzienā ceļā uz panākumiem. Tīģera gada septembri var droši uzskatīt par sākuma punktu ceļā uz bagātību. Jums kļūs saasinātāka naudas izjūta.

Svētdiena, 18. septembris ir vislabvēlīgākā mēneša diena. Vēžus pārvalda Mēness, kas kontrolē viņu emocijas un garīgās pamatvajadzības. Šajā dienā šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs vairāk vai mazāk atjaunoti.

Vajag atcerēties vienu. Ja kādi naudas darījumi vai finanšu operācijas šķiet aizdomīgas, vajag nekavējoties pārtraukt jebkādu darbību. Jo horoskops norāda, ka uz notikumiem var atstāt nelabvēlīgu ietekmi trešā puse.

Vēži, jums ir laiks atvērties un īstenot visu savu dabas doto potenciālu ikvienā darbības jomā, kas var atnest naudu. No 10. septembra līdz 2. oktobrim Merkurs retrogrādā pozitīvu ietekmi atstās uz Jaunavām un Svariem.

Turpini lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment